STRAVIČNI DETALJI ISTRAGE: Otac monstrum iz Novog Pazara silovao ćerku, a član grupe Pedofili stop!
Foto: Privatna arhiva

Horor u Novom Pazaru

STRAVIČNI DETALJI ISTRAGE: Otac monstrum iz Novog Pazara silovao ćerku, a član grupe Pedofili stop!

Crna Hronika -

E. T. (43), koji je uhapšen zbog seksualnog napastvovanja svoje ćerke (15), predstavljao se na društvenim mrežama kao veliki borac protiv zlostavljanja maloletnika i pedofila

E. T. (43) iz Novog Pazara, koji je uhapšen zbog sumnje da je četiri godine silovao svoju ćerku (15), aktivan je član grupe Pedofili stop na Fejsbuku i navodni veliki borac protiv zlostavljanja maloletnika. Otac monstrum juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru i određen mu je pritvor do 30 dana.

Podsetimo, E. T. je u subotu prijavila policiji njegova supruga i majka zlostavljane devojčice. Njoj se poverila mlađa ćerka, koja je videla zlostavljanje sestre, nakon čega je izbezumljena žena, zajedno sa ćerkama i sinom, prijavila manijaka.

Zaplenjen mu računar

E. T. je aktivni korisnik društvenih mreža, a da ironija bude veća, član je i grupa koji se bore protiv pedofilije.

- Policija je zaplenila računar osumnjičenog kako bi proverila da li je koristio internet i u pedofilske svrhe. Imajući u vidu da je član Fejsbuk grupe Pedofili stop, na kojoj korisnici razmenjuju sadržaje o suzbijanju pedofilije, policija će proveriti da li je možda ovu grupu koristio da što bolje prikrije silovanje svog deteta. Preciznije, čitajući o hapšenjima drugih, on se trudio da ne napravi istu grešku i tako bude razotkriven - kaže izvor Kurira.

On dodaje da će se proveriti i s kim je sve komunicirao putem interneta i društvenih mreža, zbog sumnje da mu ćerka nije bila jedina žrtva.

foto: Privatna arhiva

Traume deteta

Inače, na Fejsbuk stranici E. T. među video-materijalima nalaze se i brojni materijali s perverznom pornografskom sadržinom.

Uhapšeni monstrum je inače Albanac, poreklom iz Prištine, a sa suprugom i troje dece pre nekoliko godina doselio se u Novi Pazar iz Nemačke. Izvor Kurira upoznat s detaljima ovog nezapamćenog porodičnog zločina kazao je da je devojčica prvi put silovana sa 11 godina u Nemačkoj, a da je potom zlostavljanje nastavila da trpi i u Srbiji. Koliko je devojčica traumatizovana, možda najbolje oslikava informacija da je zbog psihičke rastrojenosti bila i na korak od samoubistva.

Prema nezvaničnim informacijama iz tužilaštva, E. T. je izneo svoju odbranu, ali su mu odgovori bili prilično šturi, a atmosfera u prostoriji u kojoj je saslušanje obavljeno veoma teška.

Meštani šokirani

POPRAVLJAO VEŠ-MAŠINE

Mnogi meštani i komšije juče su prepoznali E. T. na fotografiji koja je objavljena u nekim medijima.

- Živeli su dugo u Novom Pazaru, oženjen je komšinicom iz ovdašnje, novopazarske porodice. Onda su otišli u Nemačku. Pre oko godinu dana su se vratili, živeli su na dve adrese kao podstanari u Novom Pazaru. E. T. je neko vreme radio na pijaci, prodavao je neku robu, onda je držao kafanicu. U poslednje vreme viđao sam ga u kombinezonu, navodno, radio je kao električar, išao je po kućama i popravljao mašine za pranje veša. Šokirao sam se kad sam čuo zašto je uhapšen - ispričao nam je juče jedan od komšija.

ŠTA JE NA INTERNETU GLEDAO OTAC ZVER

- Šta radi devojka na času dok ostali marljivo uče

- Pogledajte šta rade brat i sestra misleći da ih niko ne gleda

- Šta se desi kad čovek i napaljena žena ostanu sami u liftu

- Pogledajte šta rade majka i sin misleći da ih niko ne snima

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ekskluzivni snimak horora u Knez Mihailovoj! Pogledajte kako je čovek gazio ljude kolima u centru Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track