Najnovije vesti

OVO SU SVE LAŽI VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Kako su svedoci razotkrili svekra ubijene pevačice! LAGAO OD PRVOG DANA
Foto: Privatna Arhiva, Dragan Kadić

ISTRAGA

OVO SU SVE LAŽI VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Kako su svedoci razotkrili svekra ubijene pevačice! LAGAO OD PRVOG DANA

Crna Hronika

Vladimir Marjanović, ako je suditi po izjavi svedoka, nije govorio istinu kad je pričao da nije bio na nasipu u vreme kad je na njemu nestala njegova snaja Jelena Marjanović

Otac Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila prošle godine na nasipu u Crvenki ubio suprugu Jelenu, od prvog dana nestanka pevačice „Granda“ lažima je pokušavao da prikrije tragove koji bi mogli da reše zločin, utvrđeno je tokom istrage.

foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

Vladimir Marjanović, prema svedočenju žene koja je čuvala koze na nasipu u vreme kad je navodno Jelena nestala, njega je prepoznala kao čoveka koji je čuvao malu Janu, a ne Zorana.

Kumin iskaz pod sumnjom

- U odbrani iznetoj pred tužiocem Zoran je ispričao da je sa suprugom Jelenom i ćerkom Janom došao na nasip i da je njegova žena otišla da trči. Rekao je da su ih videli brojni svedoci. Međutim, saslušanje Radosave Marković, žene koja je čuvala koze na nasipu, bacio je potpuno novo svetlo na tu priču. Ona tvrdi da je na nasipu s devojčicom bio čovek koji potpuno odgovara opisu Vladimira, a ne Zorana - objašnjava sagovornik Kurira.

foto: Nebojša Mandić

Iskazom koji je dala pred zamenikom višeg tužioca ova meštanka Crvenke bacila je sumnju ne samo na iskaz osumnjičenog Zorana, koji je ranije izjavio da je Vladimir tog dana bio u kući, već na sve ukućane i ono što su do sada izjavljivali, uključujući i iskaz kume Vere Vukomanović, koja je takođe tvrdila da je Vladimir bio kod kuće.

- Osim toga, interesantno je da je Zoran uhapšen upravo pošto je pronađen mobilni telefon koji je njegov otac Vladimir izgubio. Njegovo veštačenje, ukrštanje baznih stanica i detaljan pregled doveli su do toga da se iza rešetaka nađe suprug pevačice. Kako je utvrđeno, najverovatnije je reč o jednom od telefona koji je do ubistva koristila Jelena, a koji je svekar zadržao i prećutao istražiteljima. Upravo su u tom telefonu nađeni dokazi koji upućuju na Zoranovu krivicu - objašnjava naš izvor.

Osim toga, kako navodi, veoma je neobično i to što je posle ubistva snaje on za pokojnu imao samo reči hvale.

Odbio da svedoči

- Govorio je da je bila „anđeo koji nikome nije umeo ni da pomisli zlo“. Međutim, čim mu je sin uhapšen, od Jelene je pokušao da napravi najveće zlo, tvrdeći da je ona čak imala i ljubavnike - podseća na neobično ponašanje Vladimira Marjanovića sagovornik Kurira.

foto: Dragana Udovičić

On objašnjava da upućeni u slučaj, koji i dalje pokušavaju da sklope sve kockice, sumnjaju da on zna mnogo više od onoga što je govorio javno do sada.

- Na saslušanju u istrazi protiv sina iskoristio je zakonsko pravo da ne svedoči. Moguće je da su ga advokati koji brane sina posavetovali tako kako se ne bi izleteo - dodaje on.

Unuk otkrio

DEDA JE ZA*EBAO STVAR

Policija, kako je Kurir pisao, od prvog dana veruje da je u ubistvo Jelene umešano više od jednog člana porodice Marjanović. Iako su od prvog dana, kako podseća naš sagovornik, strogo vodili računa o tome šta govore, Zoranov sin Uroš izleteo se prvog dana po pronalasku Jeleninog tela.

- U nedelju 3. aprila, dan posle ubistva negde oko 19 časova, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: „Ma deda je za*ebao stvar“, ne precizirajući o čemu je reč. Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč - otkrio je sagovornik Kurira blizak porodici.

VLADIMIROVE LAŽI

1. Nije bio u kući, već na nasipu u vreme kad je Jelena nestala

2. Slagao da je našao Jelenin tajni telefon

3. O Jeleni govorio sve najbolje, nakon hapšenja sina skroz promenio priču

Tužilaštvo

JELENU UBIO ZA 10 MINUTA

Zoran Marjanović je 2. aprila 2016. ostavio ćerkicu Janu na deset minuta, u periodu između 16.49 i 17.30 sati, i za to vreme brutalno usmrtio suprugu Jelenu, da bi se potom vratio kod deteta i prijavio Jelenin nestanak, obavestivši o tome i rodbinu i prijatelje. To je navedeno u naredbi za sprovođenje istrage u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pretila novinarima

SASLUŠANA ZORANOVA DEVOJKA

Zorica Mitrović (31), devojka Zorana Marjanovića, juče ujutru bila je u beogradskoj policiji, gde je dala iskaz zbog ranijih pretnji smrću novinarima. Kako saznajemo, ona je saslušana po nalogu Tužilašva i, nezvanično, izjavila je da se šalila kada je uputila pretnje preko Fejsbuka, kao i da je bila revoltirana pisanjima u medijima o Zoranu i njoj.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Privatna arhiva, Nebojša Mandić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Novi detalji tužilaštva! Evo kada se Zoran Marjanović odvojio od ćerkice i kada je usmrtio Jelenu?

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...