ŽELJAN SAM GA OSTAO, A NI NA SAHRANU MU NE MOGU: Ispovest Ibrahimovog brata, čoveka kog je pregazio Toni Cetinski
Foto: Dragana Udovičić/facebook

Teufik ne može nikuda, vezan je za invalidska kolica

ŽELJAN SAM GA OSTAO, A NI NA SAHRANU MU NE MOGU: Ispovest Ibrahimovog brata, čoveka kog je pregazio Toni Cetinski

Crna Hronika -

Za tragičnu vest da mu je brat Ibrahim (62) stradao pošto ga je u Rovinju u petak automobilom pregazio popularni hrvatski pevač, Tony Cetinski, Teufik Kevljanin (75), meštanin Kozarca kod Prijedora, saznao je od sestre Emire Kulašić koja živi u Zagrebu.

- Tuga, toliko dugo ga nisam video... Zvao me i moj sin koji živi u Španiji. Kaže da mu nije ni do čega, žao mu Ibrahima. Da je bar ovde bio, da mu se pomogne, ali... - započinje priču Teufik, koji se s bratom poslednji put sreo pre tridesetak godina. Tada je došao da mu vidi unuka...

Inače, stradali je iz rodnog Kozarca otišao davno, a već decenijama je živeo u Rovinju.

- Željan sam ga ostao, a ni na sahranu mu neću moći otići, jer ne znam kako - kaže Teufik, koji je već 47 godina vezan za invalidska kolica.

S Ibrahimom su, kako kaže Teufik, više kontaktirale sestre, ona iz Zagreba i druga, Fikreta Kulašić, koja boravi u Kozarcu. Sestre su se redovno čule i s Ibrahimovom bivšom suprugom Zuhrom, u čijem je stanu u Rovinju on živeo.

- Ostavila ga je da tu živi i otišla nakon što su se rastali. Plaćala je i račune i preko nje je sve išlo. Ona je rodom iz Bihaća i navraćala je nekoliko puta i kod nas - kaže Namka Kevljanin, Teufikova supruga.

foto: Dragana Udovičić

S velikom setom priča o stradalom deveru.

- Živeo je slabo, koliko znam, od socijalne pomoći. Pomagala mu je i porodica... Sakupe nešto para pa mu pošalju. Bio je sušta dobrota od čoveka. Nikog nije dirao, jednostavno, živeo je neki svoj život. Sve nas je voleo i poštovao, ali mu se nije dolazilo ovde. Tako je odabrao. Sećam se svog dolaska u Rovinj. Mene i svekrvu, njegovu majku Minu, dočekao je baš kako treba. I ručak nam je pripremio. Bio je prava dobrica, ali i nesrećan čovek, jer je izgubio sina.

I ta tragedija se dogodila nepun mesec i po nakon sahrane majke Mine - kaže Namka, piše Avaz.

(Kurir.rs/Avaz/Foto: Facebook printscreen/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track