Najnovije vesti

UHAPŠEN SMEDEREVAC (38), PRAVIO LAŽNU KOKA-KOLU: Točio i svoj šveps u originalne flaše pa ga prodavao kafanama, zaradio 4 miliona?!
Foto: AP/Ilustracija

proizveo 14.838 svojih flašica

UHAPŠEN SMEDEREVAC (38), PRAVIO LAŽNU KOKA-KOLU: Točio i svoj šveps u originalne flaše pa ga prodavao kafanama, zaradio 4 miliona?!

Crna Hronika

SMEDEREVO - Policija u Smederevu uhapsila je I. I. (38) zbog sumnje da je prodavao lažnu koka-kolu.

 

U saopštenju policije navodi se da se I. I. sumnjiči da je proizveo 14.838 flašica koka-kole, šveps biter lemona i tonika.

foto: AP/Ilustracija

On je, prema saznanjima policije, u originalnu staklenu ambalažu od 0,25 litra sipao sokove iz plastičnih dvolitarskih flaša i prodavao ih ugostiteljskim i trgovinskim radnjama u Smederevu, protiv čijih odgovornih lica su podnete krivične prijave.

 

I. I. se sumnjiči i da je tokom 2017. godine izvršio promet robe na "crno" u vrednosti od 4.017.359 dinara, čime je izbegao plaćanje poreskih obaveza u iznosu od 803.472 dinara.

foto: AP/Ilustracija

Krivična prijava podneta je protiv odgovornih lica ugostiteljske radnje ''Hell Z'', Kafane "Kod Rajke" i ugostiteljskog objekta "TDI Cafee" zbog sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica, poreska utaja, nedozvoljena proizvodnja, obmanjivanje kupaca, neovlašćena upotreba tudjeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga i povreda prava po osnovu rada i prava iz socijalnog osiguranja.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: AP/Ilustracija)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

NE DIRAJ MI KUTIJE! Lopov dobio lekciju od koje i dalje drhti!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...