KOMŠIJE PROGOVORILE! UZEO GODIŠNJI DA UBIJE LJUBAVNICU: Policajac iz Zemun polja odmor provodio kujući plan za ubistvo Miroslave?!
Foto: Marina Lopičić

nije bio naročito omiljen, bahat, kratkog fitilja, sa svima se svađao...

KOMŠIJE PROGOVORILE! UZEO GODIŠNJI DA UBIJE LJUBAVNICU: Policajac iz Zemun polja odmor provodio kujući plan za ubistvo Miroslave?!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49), koji je u nedelju nasred ulice u Zemun polju ubio bivšu ljubavnicu Miroslavu Stojaković (46), a zatim izvršio samoubistvo, prošle nedelje je uzeo godišnji odmor i odmah potom počinio zločin!

Kako list nezvanično saznaje, ispituje se da li je saobraćajac uzeo odmor da bi se posvetio ostvarenju svog bizarnog plana!

foto: Marina Lopičić

Tragedija se dogodila u nedelju oko 12.30, u ulici Elija Fincija, ispred broja 1a, u naselju Zemun polje. Miloš Jovanović je hladnokrvno pucao Miroslavi u glavu, a zatim je 15 minuta kasnije pucao sebi u srce ispred jedne firme u tom naselju.

- Jovanović nije bio naročito omiljen. Bio je bahat, kratkog fitilja, sa svima se svađao. Od prošle nedelje je bio na odmoru, pa svi sumnjamo da se na taj potez odlučio da bi detaljno isplanirao ubistvo. Niko ne zna da li je ona dobrovoljno otišla da se vidi sa njim ili je slučajno naletela na njega. Otkako je bio na odmoru, ljudi su ga retko viđali, a onda je usledila tragedija.

foto: Marina Lopičić

Spekuliše se da je slobodno vreme proveo upravo kujući plan i procenjujući koji bi trenutak bio najpovoljniji da sretne Miroslavu i ubije je. Iako su ranije bili u vezi, njihov odnos je u poslednje vreme bio horor - ispričao je naš izvor i dodao da je Jovanović duže vreme živeo u samačkom hotelu MUP na Bežanijskoj kosi i da je bio odvojen od supruge i dece.

Nedaleko od kuće pokojne Miroslave Stojaković, u ulici Alfreda Nobela, stanuju i njeni rođaci, ali nisu želeli da govore o ubistvu.

- Šta reći posle svega! Sad je kasno da se bilo šta kaže, jer nje više nema - kratko je poručio rođak.

foto: Shutterstock

Prema recima komšija, Miroslava i Miloš su godinama bili u emotivnoj vezi, ali je njihov odnos poslednjih godina bio turbulentan.

- Miroslava je sa majkom i ćerkom izbegla iz Hrvatske devedesetih godina. Oboje ih znam iz viđenja. Viđala sam Milošev automobil kada je dolazio kod Miroslave. Koliko sam čula i ona je odlazila kod njega, ali su kasnije nastale nevolje. Žalila se da je proganja i maltretira, kao i da joj preti ubistvom.

Njena najbolja drugarica bila je komšinica Dubravka, sa kojom je poslednji put pila kafu, i to neposredno pre ubistva. Miroslava je poreklom iz Golubica kod Knina. Srbi su odatle proterani 1995, a među njima je bila i Miroslava. Sa ćerkom Majom i majkom je došla u Zemun polje. Kasnije se njena majka vratila u Hrvatsku, a Miroslava je ostala sama jer joj je ćerka otišla u London kod rođaka. Svi smo u šoku, niko ne zaslužuje takvu smrt - ispričala je jedna komšinica.

(Kurir.rs/Alo/Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Snimak napada bombom na kuću poznatog Kragujevčanina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track