TRAGEDIJA: Sahranjen radnik Mirsan Jusović (28) koga je ubio valjak
Foto: Privatna arhiva

Celo Prijepolje u žalosti

TRAGEDIJA: Sahranjen radnik Mirsan Jusović (28) koga je ubio valjak

Crna Hronika -

Jusović, koji je radio kao mehaničar za rashladne uređaje, stradao je u petak, kada je u jednom od rashladnih tunela fabrike pokušao da se provuče ispod valjaka na rashladnom uređaju

Mirsan Jusović (28), radnik firme „Ćatić kompani“, koji je nesrećnim slučajem izgubio život u petak u pogonu firme u kojoj je bio zaposlen, sahranjen je juče na groblju u Prijepolju.

Dženazi mladiću za kojim žali ceo grad prisustvovalo je juče više stotina meštana ovog grada. Jusović, koji je radio kao mehaničar za rashladne uređaje, stradao je u petak, kada je u jednom od rashladnih tunela fabrike pokušao da se provuče ispod valjaka na rashladnom uređaju. U tom trenutku jedan od valjaka uhvatio je okovratnik dukserice nesrećnog mladića i ugušio ga istog trenutka, pa niko od Jusovićevih kolega nije uspeo da reaguje i spase ga.

I komšije i kolege u fabrici i vlasnici firme za Jusovića su imali samo reči hvale. Kako su rekli, bio je sjajan momak, veliki radnik, spreman svima da pomogne, jedan od najboljih radnika u preduzeću.

Jusović nije bio oženjen, a na večni put juče su ga ispratili otac i majka, dvojica braće, rodbina, komšije, kolege.

Z. Š. - Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track