KARTE

PROROČICA O PROKLETSTVU: Pašće još jedna muška glava u Jeleninoj kući

Crna Hronika -

Krsmanovići su načinili greh u prošlosti i Jeleni je ovako nešto moralo da se desi. S njom se završava ovo prokletstvo i Jana će biti bezbedna, kaže Vesna Versaće

Proročica Vesna Radomirović, poznatija kao Vesna Versaće, u kartama koje je otvarala o ubistvu pevačice Jelene Marjanović videla je da njenu porodicu, Krsmanoviće, prati loša karma i da je uzrok tome sukob koji je jedan predak davno imao sa muslimanskom porodicom.

- Mislim da se radi o lošoj ženi koja je došla u porodicu Krsmanović i posvađala dva brata. Vidim da su se Krsmanovići, to jest njihovo šesto-sedmo koleno, nešto ogrešili o neku muslimansku porodicu i da je Jelenina porodica zbog toga ispaštala - kaže poznata proročica.

Ceo život baksuz

Kako navodi, Jelena je imala očeve gene više nego majčine „i njoj je ovako nešto moralo da se desi“.

- Jelena je celog života, da tako kažem, zbog toga bila baksuz i još je u takvu porodicu ušla. Dobro je da se s njom završava prokletstvo i da Jana neće osećati posledice. Devojčica nosi sve emotivno od Zorana i što se tiče tog prokletstva, ona je bezbedna. Imala sam priliku da je vidim, pametnica je mala. Ali plašim se da će kod Krsmanovića morati da ode još jedna muška glava - objašnjava Vesna Versaće ono što vidi u kartama i svojim vizijama.

Govoreći o Marjanovićima, ona ističe da ova porodica nije ni u kakvoj sekti.

- Da su čudni, jesu čudni, i čini mi se da su sami sebi najviše lošeg uradili, ali nemaju veze sa sektom. Mislim da su oni najveći neprijatelji sami sebi. Ima jedan čovek koji je umešan u njihovu mističnost. Tvrdim da oni znaju ko je ubica i da nisu rekli sve što znaju - kaže Vesna Versaće, i dodaje:

foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Postoji tajni dokaz

- Tvrdim, po mom viđenju, jedna osoba iz kuće i dve osobe van kuće, muška i ženska, oni su u nekom trojnom paktu i čine osovinu zla. Inače, postoji i tajni dokaz o ubistvu, za koji javnost još ne zna.

Nije im bačena crna magija

SVEKRVA ZORICA NEMA VEZE S UBISTVOM

Vidim da na porodici Marjanović nema crne magije, nego su ljudi malo bili grešni prema Zorici, navodeći da nije pomogla Jeleninoj majci. Ne mogu ni oni sve da izleče. Na groblje nije išla isključivo zbog loše energije, ne zato što je mrzela Jelenu. Ona jeste imala averziju prema porodici ubijene pevačice i snajke, ali ne vidim da je bilo kako povezana s ubistvom - kaže Vesna Versaće.

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track