POZNATA PROROČICA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Zoran je ubica! Ali nije svestan toga jer je podvojena ličnost! PLAŠI ME OVA KARTA SMRTI!
Foto: Vladimir Šporčić

ŠOKANTNO

POZNATA PROROČICA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Zoran je ubica! Ali nije svestan toga jer je podvojena ličnost! PLAŠI ME OVA KARTA SMRTI!

Crna Hronika -

Vesna Radomirović, poznatija kao Vesna Versaće, u kartama vidi da postoji i drugi, mračni Zoran Marjanović, ali da je ta ličnost potisnuta i tvrdi da on može da digne ruku na sebe

Jelena Marjanović ubijena je zbog greha koje nije počinila. Ubistvo nije bilo vezano za posao, karte s jedne strane govore da ako je nije ubio Zoran prvi, onda ju je ubio Zoran drugi. To znači da postoji mogućnost da on nije svestan onoga što je uradio!

foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Ovo kaže proročica Vesna Radomirović, poznatija kao Vesna Versaće, koja je za Kurir otvarala karte Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, čije je telo nađeno 2. aprila 2016. u kanalu na nasipu u Borči.

VIZIJA Karta udovca i karta sveštenika

U KUĆU MARJANOVIĆA UŠLA JE ŽENA ĐAVO!

Komentarišući karte koje se odnose na kuću Marjanovića, proročica ističe da joj je izašla i karta udovca, ali i karta sveštenika ili hodže.

- Kroz ovu familiju postoji neko ko je nešto ovde loše uradio. Po kartama, Marjanovići imaju nekog tajnog neprijatelja koji im je poslao poruku upozorenja. Vidim i jednu crnu žensku osobu koja ih je posećivala i koja je bila s njima u kući. Ona im je donosila samo gubitke, ta žena je đavo! Prikazuje se i da im je neko slavlje poremetila. Pored toga, stoji nešto novca i problem zbog njega - objašnjava proročica, dodajući da ne može da kaže o kojoj je ženi reč.

Emotivna strana

Koristeći karte i svoje vizije, za koje tvrdi da ih ima, ona objašnjava da Marjanović u sebi ima još jednu, mračnu ličnost, koja je najverovatnije počinila zločin.

- Zoran Marjanović je emotivna osoba, dobar čovek. Na prvi pogled nije negativan, ali dubinski kod njega postoji unutarnje nezadovoljstvo i loša energija. Vidim kao da ima više ličnosti u njemu, odnosno da postoje dva Zorana, od kojih je dominantniji emotivni Zoran. Ukoliko se dokaže da je Zoran ubica, postoji velika mogućnost da on nije svestan zločina koji je počinio, odnosno da je tu drugu svoju ličnost potisnuo - kaže proročica.

Među kartama koje je otvorila, kako kaže, izašla je i karta smrti.

- Ono što me najviše zabrinjava jeste karta smrti koja je izašla. Zoran dobro podnosi pritvor, međutim, plašim se te njegove unutrašnje energije koja je loša i koja bi mogla da ga navede da uradi nešto sebi. Ne bi bilo loše da na njega obrate malo više pažnje kako ne bi pokušao da naudi sebi - objašnjava naša sagovornica i dodaje da Zoran prolazi kroz težak period, između ostalog i jer se plaši da ne ostane bez ćerke.

foto: Vladimir Šporčić

Nije doneta na nasip

Govoreći o ubistvu pevačice, Vesna Versaće kaže da u svojim vizijama vidi da je Jelena odlično poznavala ubicu.- Ubijena je na nasipu i bačena u kanal. Nije kidnapovana i nije telo naknadno doneto. Pored ubice, koji je crni muškarac, obučen u crnom, vidim još jednog muškaraca i ženu koji su mu pomogli - kaže Vesna.

Sutra drugi deo: Čiji je život u velikoj opasnosti

Kao u filmu „Zodijak“

OSLOBODIĆE GA ZBOG NEDOSTATKA DOKAZA

Na pitanje kako će se završiti ovaj slučaj, proročica kaže da će sve biti kao na filmu.

- Ovaj slučaj je pun misterija i nerazumljivih stvari. Po onome što vidim, završiće se kao u filmu „Zodijak“, odnosno ubistvo će ostati nerešeno. S druge strane, Zoran će biti oslobođen zbog nedostatka dokaza, to je ono što vidim - rekla je proročica.

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Privatna arhiva, Dragan Kadić, Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li je govor tela odao Zorana Marjanovića? Pogledajte kako je ponašao muž ubijene pevačice u intervjuu koji je dao posle sahrane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track