SNAJA BRANILA MARJANOVIĆA: Jelena i Zoran su se svađali, ali je on nije ubio!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva, Vladimir Šporčić

KRAJ ISTRAGE

SNAJA BRANILA MARJANOVIĆA: Jelena i Zoran su se svađali, ali je on nije ubio!

Crna Hronika -

Milica Marjanović oko sat vremena govorila o odnosu devera i pokojne pevačice, o danu kad je ona nestala, kao i o dešavanjima sutradan, dok je trajala potraga na nasipu u Crvenki

Milica Marjanović, snaja Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, juče je svedočila kao poslednji svedok u istrazi koja se vodi protiv osumnjičenog za ubistvo supruge pevačice Jelene Krsmanović Marjanović.

Milica Marjanović
Milica Marjanovićfoto: Vladimir Šporčić

Kako nezvanično saznajemo, Milica je tokom saslušanja, koje je trajalo oko sat vremena, govorila o odnosu Jelene i Zorana, o dešavanjima na dan kad je pevačica nestala, kao i sutradan, kad je otkriveno njeno telo na nasipu u Crvenki. Na pojedina pitanja, kako saznajemo, pomalo je zamuckivala.

MILICA: Kao i svi bračni parovi, povremeno su se svađali, ali je to bilo bezazleno

Išla na prepoznavanje

- Ona je ispričala da su Jelena i Zoran imali dobar brak i da je među njima vladala velika ljubav. Navela je da su se, kao i svi bračni parovi, povremeno svađali, ali da je to bilo potpuno bezazleno. Rekla je da je ubeđena da Zoran nikada ne bi naudio Jeleni, a kamoli je ubio, jer ju je jako voleo - kaže izvor Kurira iz istrage.

Jelena i Zoran Marjanović
Jelena i Zoran Marjanovićfoto: Nebojša Mandić

Podsetimo, Milica Marjanović je pre udaje za Zoranovog brata Miloša dosta vremena provodila u porodičnoj kući Marjanovića, a ona je zajedno sa svojom majkom išla da prepozna Jelenino telo u mrtvačnici. Govoreći o danu kad je Jelena nestala, Milica je rekla da je kasnije saznala da su tog dana Zoran, Jelena i Jana otišli na nasip kako bi Jelena trčala.

- Međutim, kada je Zoran javio porodici da je Jelena nestala na nasipu, Milica nije to znala jer je u njihovu kuću stigla tek uveče - objašnjava naš sagovornik.

I ona tražila Jelenu

Milica je u svom iskazu navela i šta se dešavalo dan kasnije, u nedelju, dok Jelenino telo još nije bilo nađeno.

- Ispričala je da su tog jutra Zoran, Miloš i ona otišli na nasip da traže Jelenu. Rekla je da su išli po celom nasipu, da su silazili i do kanala, ali da nisu ništa otkrili. Kasnije u toku dana neko je Vladimiru javio da je Jelena nađena mrtva - preneo je reči Milice Marjanović naš izvor iz istrage.

Nenad Šipka
Nenad Šipkafoto: Nebojša Mandić

Analiza Nenad Šipka o snimku iz prodavnice

JELENA NIJE BILA U AUTU

Direktor Centra za forenzička istraživanja Nenad Šipka tvrdi da osoba u „mercedesu“ koju su snimile kamere sa prodavnice u Borči 2. aprila nije Jelena Marjanović.

- Nisam video snimak, međutim, Teodora, sestra Jelene Krsmanović, videla je fotografije i ona na njima nije identifikovala Jelenu - kaže Šipka i dodaje:

- Došao sam do informacije da na prodavnici u blizini nasipa nije postojao video-nadzor u trenutku kad se događaj odigrao. Jedini video-nadzor postojao je na prodavnici koja je na putu do Crvenke, i ta kamera je udaljena nekih desetak metara od vozila koje se kreće. Prema njegovim rečima, tri su ključna razloga zašto se ne može identifikovati osoba.

- Prvo, ugao snimanja. Drugo, ne vidi se lice, nego samo leva ruka, plava trenerka i crvena kosa. Treće, navedeno je vreme snimanje oko 15.30, a mi imamo informaciju od svedoka koji je Zorana video između 14.30 i 15 sati na nasipu kod rampe - istakao je Šipka.

Milica Marjanović
Milica Marjanovićfoto: Zorana Jevtić, Vladimir Šporčić

Jedva je prepoznali

OFARBALA SE U CRVENO

Milica, koja se sa Zoranovim bratom Milošem venčala mesec dana nakon njegovog hapšenja, u tužilaštvo je juče došla u pratnji trojice advokata, Aleksandra Zarića, Veljka Delibašića i Stefana Jokića. Kako se moglo videti, ona je promenila izgled, pa je plavu kosu ofarbala u jarkocrvenu. Na glavi je nosila naočare za sunce, pa da pored nje nisu išli advokati, teško bi iko mogao da zna da je u pitanju ona. Inače, nakon saslušanja, Milica, koja je u drugom stanju, izašla je na drugi izlaz kako bi izbegla novinare i foto-reportere.

Milica: Kao i svi bračni parovi, povremeno su se svađali, ali je to bilo bezazleno

foto: Kurir

Kurir / J. Rafailović - J. Spasić

Foto: Vladimir Šporčić, Dragan Kadić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track