Najnovije vesti

OTKRIVAMO! OVO SU PITANJA KOJIMA SU PSIHIJATRI REŠETALI MARJANOVIĆA: Pitali su ga da li je sumnjao da ga vara, a od njegove reakcije zavisi SVE!
Foto: Nebojša Mandić, Privatna Arhiva

VEŠTACI RAZGOVARALI SA ZORANOM

OTKRIVAMO! OVO SU PITANJA KOJIMA SU PSIHIJATRI REŠETALI MARJANOVIĆA: Pitali su ga da li je sumnjao da ga vara, a od njegove reakcije zavisi SVE!

Crna Hronika
15:42h

Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo pevačice Jelene Marjanović tokom psihijatrijskog veštačenja staloženo odgovarao na brojna pitanja stručnjaka, ostavivši utisak potpuno nevine osobe.

Marjanović, koji je u pritvoru zbog sumnje da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu, u ponedeljak je saslušan pred komisijom sudskih veštaka koji treba da utvrde da li je bio uračunljiv u vreme izvršenja krivičnog dela.  

ŠTA SU PITALI ZORANA

1. Šta je prvo pomislio kad je zaključio da mu nema žene

2. Kako se osećao dok su je svi tražili na nasipu

3. Kako se osećao kad su mu saopštili da je telo pronađeno

4. Da li je ikad pomislio da ga Jelena vara

5. Da li i dalje voli Jelenu

6. Da li je Jelenu voleo na dan kad je nestala

7. Kako mu izgleda jedan uobičajeni radni dan

8. Da li je ženi kuvao kafu

9. Da li su zajedno izlazili

10. Kako se osećao kad je bila odsutna

11. Da li je ljubomoran

12. Da li je Jelena bila ljubomorna

13. Da li mu je prijala medijska pažnja

Kako Kurir saznaje, Marjanović je hladnokrvno i staloženo odgovarao na brojna pitanja koja su mu postavljena, ostavivši utisak potpuno nevine osobe!

foto: Dragan Kadić

- Zoran Marjanović je ili zaista nevin, ili je izuzetno inteligentan pa je do te mere „uvežbao ulogu“ i sebe ubedio da nije kriv i u to počeo da veruje. Jednostavno, takav je utisak ostavio na veštake. Ipak, šta će oni napisati u izveštaju, ostaje da se vidi. Očekuje se da nalaz neuropsihijatrijskog veštačenja uskoro stigne u tužilaštvo - kaže odlično obavešteni izvor Kurira.

Ne traži se priznanje

Prema njegovim rečima, razgovor sa suprugom ubijene pevačice obavljen je u posebnoj prostoriji Centralnog zatvora. Na osnovu razgovora, to jest odgovora koje je davao na pitanja, ali i njegovih reakcija, kako navodi naš sagovornik, u najkraćem roku istražiteljima će biti dostavljeni nalaz i mišljenje.

foto: Privatna Arhiva

- Pitanja koja su postavljana ne odnose se na njegovo priznanje ili utvrđivanje krivice. To nije zadatak veštaka. Zadatak koji je postavljen jeste da se utvrdi da li je u vreme Jeleninog ubistva postojala privremena ili trajna duševna poremećenost. Ukoliko pati od nekog duševnog poremećaja, veštaci bi trebalo da daju mišljenje da li je on uticao na Marjanovićevu sposobnost da shvati značaj učinjenog dela - objašnjava sagovornik Kurira.

On podseća i da duševno poremećene osobe ne mogu da odgovaraju za krivična dela, već im se izriče mera obaveznog lečenja u zdravstvenoj ustanovi otvorenog ili zatvorenog tipa.

foto: Privatna Arhiva

- Način na koji je Zoran odgovarao na pitanja ukazuje da on nije duševno poremećena osoba koja ne može da upravlja svojim postupcima. Osim toga, on ostavlja utisak čoveka koji je uveren u svoju nevinost - otkriva naš sagovornik.

(Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PSIHIJATRI REŠETALI ZORANA MARJANOVIĆA! Evo kako je odgovarao na njihova pitanja i šta misli o Jeleninom ubistvu?!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...