(KURIR TV) ISPLIVAĆE SVE TAJNE MARJANOVIĆA: Zoranova snaja skoro neprepoznatljiva svedočila o noći kada se tragalo za Jelenom, pa pobegla od novinara na drugi izlaz
Foto: Vladimir Šporčić

Ključni svedok odbrane

(KURIR TV) ISPLIVAĆE SVE TAJNE MARJANOVIĆA: Zoranova snaja skoro neprepoznatljiva svedočila o noći kada se tragalo za Jelenom, pa pobegla od novinara na drugi izlaz

Crna Hronika -

BEOGRAD - Milica Marjanović, supruga rođenog brata Zorana Marjanovića, danas je u tužilaštvu u Katanićevoj svedočila kao poslednji svedok u istrazi koja se vodi protiv osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene

Ona je nešto pre podneva stigla u pratnji trojice advokata, Aleksandra Zarića, Veljka Delibašića i Stefana Jokića.

foto: Vladimir Šporčić

Kako je kosu iz plave prefarbala u crvenu, bila je maltene neprepoznatljiva.

foto: Vladimir Šporčić

Pred ulazak na svedočenje, koje je zakazano za 12 časova, ni Milica ni advokati nisu želeli ništa da komentarišu, da bi ona, nakon sat vremena, po završetku neprimećeno izašla na drugi izlaz tužilaštva, želeći da izbegne okupljene fotoreportere.

foto: Vladimir Šporčić

Njeno saslušanje, podsetimo, predložili su Zoranovi branioci koji su i ovoga puta ostali dosledni odluci da ne daju izjave. Kako saznajemo, Milica bi trebalo da svedoči o odnosima u porodici Marjanović, ali i o dešavanjima u kući u Borči tokom noći potrage za Jelenom, kao i onome što se zbivalo na dan kada je otkriveno da je pevačica zverski ubijena na nasipu.

foto: Nebojša Mandić

"Milica Mihajlović, udato Marjanović, dugo se zabavljala sa Zoranovim mlađim bratom Milošem i gotovo je živela u njihovoj kući u to vreme. Ona bi mogla da posvedoči o odnosima ukućana s ubijenom pevačicom, ali i o dešavanjima i situaciji koja je bila u kući dok su Zoran i ostali okupljeni tragali za Jelenom", objašnjava sagovornik Kurira.

foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Inače, Milica i Zoranov brat venčali su se nedelju dana posle Zoranovog hapšenja, a od njegovog pritvaranja brinu o njegovoj i Jeleninoj ćerki Jani.

foto: Dragana Udovičić

ZORAN MARJANOVIĆ NIJE NI TREPNUO PRED VEŠTAKOM: Utvrđena natprosečna inteligencija, mirno i staloženo odgovarao na pitanja o TEŠKOM ZLOČINU!

"Za sada nema više svedoka, ali se ne isključuje mogućnost da tužilaštvo ili odbrana u nastavku predlože još nekoga. Ukoliko ih ne bude bilo, uskoro bi mogla da bude podignuta optužnica protiv Marjanovića", zaključuje sagovornik upućen u istragu.

(Kurir.rs/J.Ivić/J.Rafailović/Foto: Vlada Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Saslušana kuma porodice Marjanović: Samo jedno je imala da poruči javnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track