Najnovije vesti

Stradalo i nedužno dete

KURIR NA LICU MESTA DUGE KOLONE NA NIŠKOM AUTO-PUTU, STRAVIČNA NESREĆA KOD PLANE U SMERU KA BG: Poginulo dete koje je NEVEZANO spavalo na zadnjem sedištu kad je auto udario vozača kombija koji je izašao da vidi gde je kvar (KURIR TV)

Crna Hronika
1 / 3 Foto: Sandra Rilak/Ljilja Stanišić

BEOGRAD - Na niškom auto-putu kod Starog Sela, u smeru ka Beogradu, jutros oko 8 časova došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo dete u putničkom automobilu koji je prethodno udario i pregazio vozača kombija koji se zaustavio i izašao iz vozila da vidi gde je kvar.

foto: Sandra Rilak/Ljilja Stanišić

Do užasnog sudara i teške saobraćajne nesreće došlo je kada su se sudarili putnički "seat" BG tablica i kombi kruševačkih tablica. 

Prvo se u smeru ka Beogradu, kod motela "Stari hrast", zaustavio vozač kombija, izašao iz vozila i sagnuo se ispod, sa zadnje leve strane, da pogleda gde je kvar. U tom trenutku na njega je naleteo "seat kordoba" koji se kretao srednjom trakom. 

foto: Sandra Rilak/Ljilja Stanišić

Od siline udarca na licu mesta poginuo je vozač kombija koji je stajao pored svog vozila, ali i dete u "seatu" koje je nevezano spavalo na zadnjem sedištu.

Oboje iz putničkog automobila, osim nesrećnog deteta, i vozač i suvozač bili su vezani. Jedno od njih je povređeno teško, a drugo lakše.  

Policija je odmah izašla na lice mesta, kao i Hitna pomoć i vatrogasci, koji su došli iz obližnje Velike Plane.

foto: Sandra Rilak/Ljilja Stanišić

U ovom trenutku, gužva je velika jer su kolone na auto-putu u smeru ka Beogradu duge zbog ove nesreće.

(Kurir.rs/TV Pink/Foto: Kurir)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...