NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA NIŠKOM AUTO-PUTU: Od siline udarca  nastradalo dete ispalo iz automobila, poginuo i otac troje dece iz Kruševca
Foto: Sandra Rilak/Ljilja Stanišić

ISTRAGA U TOKU

NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA NIŠKOM AUTO-PUTU: Od siline udarca nastradalo dete ispalo iz automobila, poginuo i otac troje dece iz Kruševca

Crna Hronika -

Jedanestogodišnjak iz Beograda i muškarac (48) iz Kruševca, otac troje dece, su poginuli, a dvoje ljudi je teško povređeno u saobraćajnoj nezgodi na autoputu Niš - Beograd. Nesreća se dogodila u ataru Starog sela, kada je putnički automobil naleteo na kombi koji se nalazio u zaustavnoj traci.

Do tragedije je došlo pošto se vozač kombija zaustavio, izašao iz vozila i sagnuo se kako bi proverio šta sa vozilom nije u redu, pišu Večernje novosti.

U tom trenutku na njega je naleteo "seat kordoba" koji se kretao srednjom trakom. Od siline udarca na mestu je poginuo vozač kombija i dečak u "seatu".

Dečak nije bio vezan, nalazio se na zadnjem sedištu, i najverovatnije je spavao.

Na mestu nesreće bio je jeziv prizor.

foto: Sandra Rilak/Ljilja Stanišić

Telo nastradalog deteta bilo je na kolovozu pored automobila, iz koga je najverovatnije ispalo u momentu udesa. Prednji deo automobila je potpuno smrskan od jačine udarca. Kombi kruševačkih tablica, natovaren nameštajem, je manje oštećen sa zadnje strane.

foto: Sandra Rilak/Ljilja Stanišić

Uviđaj je obavila osnovni javni tužilac iz Velike Plane u saradnji sa pripadnicima PU Jagodina.

foto: Sandra Rilak/Ljilja Stanišić

Kako smo saznali, povređeni čovek i žena iz automobila koji su zadobili teške povrede prebačeni su kolima Hitne pomoći u bolnicu “Stefan Visoki” u Smederevskoj Palanci, su van životne opasnosti.

Čovek je u teškom stanju, ali stabilno, sa frakturama ekstremiteta, dok je žena operisana i izvađena joj je slezina.

Inače, oni su u trenutku nesreće imali sigurnosne pojaseve.

Kurir.rs/Novosti/J.I./Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) STRAVIČNA NESREĆA KOD PLANE U SMERU KA BEOGRADU, POGINULO DETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track