JECAJI ALEKSINE BAKE ZLATINKE: Bio je moja najveća ljubav, kako ću sad bez mog unučeta!
Foto: Printscreen, Profimedia

tuga

JECAJI ALEKSINE BAKE ZLATINKE: Bio je moja najveća ljubav, kako ću sad bez mog unučeta!

Crna Hronika -

Tragična smrt desetogodišnjeg Alekse Dimitrova iz Subotice, potresla je celu Srbiju, a Zlatinka Dimitrov, Aleksina baka, kaže za Kurir da strašniju vest nije mogla da čuje.

- Bio je moja najveća ljubav na svetu. Podizala sam ga od malih nogu, kako ću ja sad bez mog unučeta... - jecala je nesrećna baka dečaka.

Ona objašnjava da su svi živeli zajedno i da je mališan mnogo voleo. - Uveče je dolazio kod mene da zaspi. Voleo je da mu pričam priče o gusarima. Trebalo je danas da se vrati kući, baka ga je čekala pored bazena punog vode da se kupa kad dođe... A doneće ga u kovčegu - neutešna je Zlatinka.

foto: Kurir

Ona kaže da im je prvo javljeno da se dogodila nesreća, a tek kasnije su saznali da je mališan nastradao.

- Ni sad ne mogu da verujem da ga više nema. Ne znam kako ćemo preživeti svu ovu bol. Moj unuk je igrao za Spartak i danas je trebalo da nam stigne medalja za njegove uspehe, a poslali su nam telegram. I oni su ljudi bili zatečeni tragedijom - kaže baka, i dodaje da će dečak biti sahranjen danas na pravoslavnom groblju.

Na Aleksu koji je poginuo na rekreativnoj nastavi na Divčibarama, naetela je tojota, beogradskih registracija, kojom je upravljao vozač V.V. (43). Nažalost mali Aleksa je preminuo na licu mesta, a dve devojčice T.S i V.T. takođe 10-godišnjakinje, prošle su sa lakšim povredama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track