Najnovije vesti

PIJAN MU UDARIO RUKOM U HAUBU, VOZAČ GA PRETUKAO NASMRT! Svađa okončana tragedijom u Rumi
Foto: Kurir/Aleksandra Gavrilović

TRAGEDIJA

PIJAN MU UDARIO RUKOM U HAUBU, VOZAČ GA PRETUKAO NASMRT! Svađa okončana tragedijom u Rumi

Crna Hronika

Jovan N. (37), muzičar iz Vrdnika, uhapšen nakon što je Ermin Smajić (37) preminuo u bolnici devet dana posle brutalnih batina koje je dobio na parkingu u Rumi
 

Ermin Smajić (37) iz Vrdnika preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine posle devet dana borbe lekara da mu spasu život, nakon što ga je 4. juna krvnički pretukao Jovan N. (37) u Rumi.


Prema saznanjima Kurira, sukob između dvojice muškaraca izbio je jer je Smajić pripit lupao po haubi automobila koji je u vlasništvu Jovana N.


Pripit hodao ulicom


- Incident se dogodio u Rumi. Smajić je pripit hodao po ulici i u jednom trenutku počeo je da udara po haubama automobila koji su se nalazili na parkingu - kaže sagovornik Kurira upoznat s događajem.
Jedan od automobila u koji je rukom udario Ermin pripadao je Jovanu N., koji je videvši to izleteo iz obližnjeg lokala i navodno odmah fizički nasrnuo na Smajića.
- Jovan, koji je inače lokalni muzičar, udario je Smajića sedam-osam puta pesnicom, od čega je on na kraju pao na asfalt. Umesto da je pozvao policiju i prijavio ga, on ga je prebio. Mi smo tada pozvali policiju i Hitnu, pa je Ermin odmah prebačen za Novi Sad. Nadali smo se da će se oporaviti, a kad smo čuli da je preminuo, zanemeli smo - navodi jedan od očevidaca.


Nakon što je policija obaveštena da je Smajić preminuo, Jovan N. je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.
- On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu. Inače, reč je o osobi koja je odranije poznata policiji - kazao je izvor iz istrage.
Komšije Ermina Smajića kažu da je nesrećni čovek sahranjen juče u 13 časova na lokalnom groblju u Vrdniku.


- On je voleo da popije, ali nije bio kavgadžija, po selu nikad nije pravio probleme. Išao je u šumu i radio. U Ulici Rade Pavlovića stanovao je sam od smrti roditelja. Nikad se nije ženio, samo je neko vreme živeo sa nekom devojkom tu. Inače, on ima brata i sestru, oni su prve trojke rođene u Vrdniku - kažu komšije.


 Dve verzije događaja


Naši sagovornici navode da selom kruže različite verzije tragičnog događaja.
- Navodno, Jovan N. je sa suprugom vodio dete kod lekara. Kad je Ermin počeo da lupa po autu, dete se unervozilo i vrištalo. Ako se tako i desilo, svakako to nije bio razlog da ga ubije. Mnogo nam je žao Ermina, bukvalno ga je ubio bez razloga. Priča se i da je glavom udario u beton, pa mu je lobanja pukla na dva mesta - rekla je komšinica nastradalog.

 

(Kurir.rs/ S. Stojanović - J.Ivić/ Foto: ilustracija: Aleksandra Gavrilović)

HRONOLOGIJA

 

x jul 2016. Goran Gregurić iz Petrovaradina nađen mrtav u kući nakon što su ga mladići pretukli zbog saobraćajne svađe
x jul 2016. Zoran Maksić do smrti pretukao Đurđa Ugrinića (44) u selu Jelakce kod Aleksandrovca
x januar 2016. Bojan U. pretukao do smrti Dimitra Matiloskog tokom dočeka Nove godine na Ohridu

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...