BRAT MARINE SMRT TVRDI: Moja sestra nije ubola maturanta
Foto: Printscreen

hAOS U SURDULICI

BRAT MARINE SMRT TVRDI: Moja sestra nije ubola maturanta

Crna Hronika -

Brat Marine Trajković (34), zvane Smrt, iz Surdulice, koja je uhapšena zbog ranjavanja maturanta u tom gradu, tvrdi da su njih dvoje bili žrtve nasilja, kao i da je za ubadanje mladića kriv neko drugi

Marini Trajković (34), zvanoj Smrt, iz sela Ćurkovice kod Surdulice, koja je uhapšena jer je nožem povredila maturanta iz tog grada D. M. (18), određen je pritvor do 30 dana da ne bi uticala na svedoke. Kako Kurir saznaje, povređenom mladiću je zbog teških povreda izvađena slezina, ali nije životno ugrožen.

Podsetimo, incident se dogodio u centru Surdulice, kada su se Marina i njen brat Marjan sukobili sa grupom mladića, navodno zbog muzike. U ekskluzivnoj ispovesti za Kurir brat uhapšene Marjan Trajković tvrdi da njegova sestra nije maturanta ubola skakavcem.

- Sestra i ja smo izašli u grad, na mesto na koje dolazimo već 10 godina. Tu smo čekali društvo, a na keju su sedela neka deca i glasno puštala muziku, vikala i drala se. Policajac koga poznajem ih je upozorio da se smire, ali sam mu rekao da ih pusti, samo neka smanje muziku - priča Marjan Trajković.

Naš sagovornik ističe da su nakon desetak minuta ti mladići prišli njemu. - Taj povređeni mladić me je pitao šta sam rekao za njegovu muziku i da li želim da raspravim s njim. Odgovorio sam mu da mi se dopada njegova muzika, ali me je on udario pesnicom u oko. Njih nekoliko je naskočilo na mene i sestru, tukli su nas. Nekako sam se izvukao i otrčao do policije da prijavim napad - objašnjava Trajković.

On ističe da je po izlasku iz stanice sreo sestru. - Rekla mi je: "Jedva sam izvukla živu glavu." Otišli smo do parkića, gde sam našao hladnu pivsku flašu i stavio je na oko. Međutim, došla je policija i rekla da pođemo s njima jer je dečko povređen. Moja sestra nema veze s tim, ti momci su se tukli i međusobno zbog nekih devojaka - tvrdi naš sagovornik. Marjan Trajković kaže da je više svedoka ispričalo da je Marina ubola maturanta D. M.

- Svi će oni biti saslušani u tužilaštvu, pa ćemo videti šta će biti sa Marinom. Nadam se da će je pustiti nakon toga. Tog mladića ne poznajem, tada sam ga video i ne bih voleo da ga vidim opet, čuo sam da je konfliktan. Sestra i ja uopšte nismo takvi - naglasio je brat uhapšene devojke. (Kurir.rs/ J.I./ Foto: privatna arhiva)

Tradicija Nadimak nasledili od oca

Marjan Trajković tvrdi da su nadimak Smrt, koji nose on i sestra, nasledili od oca. - Naš otac je kao mladić vozio motor na "zidu smrti", pa su ga prozvali Smrt. Tako i Marinu i mene zovu po ocu, nema to veze s ubistvima i tučama. Imamo radionicu, sestra je mašinski tehničar i pomaže mi ponekad, ona je kulturna devojka - rekao je naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track