ISPOVEST MARINE SMRT: Terorisali su me kad sam bila mala, SAD NEK ME SE PLAŠE!
Foto: Printscreen

PUŠTENA IZ PRITVORA

ISPOVEST MARINE SMRT: Terorisali su me kad sam bila mala, SAD NEK ME SE PLAŠE!

Crna Hronika -

Surduličanka koja je uhapšena zbog sumnje da je izbola maturanta kaže da će uvek braniti sebe i brata, ali da neće nikad prva nasrnuti na nekog

Ako neko opet napadne mog brata, i danas i sutra i dokle god da sam živa, braniću ga pa makar me ubili. Da neko puca na mog brata, stala bih ispred njega da pogode mene, ali nikad ne bih nikog ubila. Na moje oči niko više ne sme da spusti ruku na njega. Imam samo tog jednog brata i oca, majku nemam, ali imam i bagru iz Surdulice koja laje o meni.

foto: Privatna Arhiva

Ovo za Kurir kaže Marina Trajković (34) zvana Smrt, koja je odmah po izlasku iz pritvora u kom je provela nešto više od ve nedelje dala ispovest za Kurir. Devojka koja je zbog svog nadimka preko noći postala poznata, podsetimo, uhapšena je zbog sumnje da je izbola maturanta D. M. (18) tokom tuče u centru Surdulice u kojoj su učestvovali ona i brat Marjan (33). Međutim, ona negira krivicu za ovaj slučaj.

Povukla na oca

- Policija je trebalo da brani brata i mene od te pijane bulumente koja je napala nas, poštene građane. Oni su na nas nasrnuli nakon što su ih pozornici zamolili da utišaju muziku, a i sve vreme su napadali neke dve devojke koje su bile sa njima. Ne bi me čudilo da je neko drugi izbo tog dečka, pošto kod mene nož nisu našli jer ga ja i nemam. Svi saslušani svedoci su dali istu izjavu, rekli su da se jesam tukla sa tim momkom, ali da ga nisam izbola. Brat i ja smo podneli prijavu tužilaštvu jer je on teško povređen - objašnjava Marina Trajković.

U Surdulici pričaju da je Marina incidentna i da seje strah i trepet po njihovom gradu, kao i da su sa njom imali brojne probleme. Marina objašnjava zbog čega je na lošem glasu u mestu na jugu Srbije.

- Laži o meni šire fosili od preko 50 godina, pošto je sav normalan narod davno pobegao iz Surdulice, ostala je samo degeneracija. Ne dozvoljavam da me diraju, kad me napadnu, naravno da ću se braniti, pa neću da pustim da me biju valjda. Ti koji me se plaše nisu muškarci, nego sisice! Mene je majka rodila da pričam i da se branim, možda mi je jezik brži od pameti, pa me se plaše kao ličnosti. Imam pedeset kila, većina njih je fizički jača od mene, a ja nemam ni pištolje ni noževe ni bombe - tvrdi ova Surduličanka.

Trajkovićeva kaže da se kao devojčica u osnovnoj školi susrela sa maltretiranjem vršnjaka zbog nadimka "Smrt", pa da je zbog toga postala, kako tvrdi, jaka ličnost.

- Trpela sam teror zbog nadimka mog oca i zato sam izgradila jaku ličnost. Ismevali su me, to mi je kao maloj smetalo, ali sam shvatila da i nije tako loše. Mene ogovaraju bogatiji i lepši, nisu oni ljubomorni, ali im smeta što sam sposobna za svaki posao, ali i da uđem u konflikt, a i njihovi životi nisu zanimljivi. Povukla sam na oca, njegov i nadimak nosim, ali kažu da sam kontroverzna ličnost, jer sve kažem, psujem, pa se niko i ne raspravlja sa mnom. Odavno sam postavila stav da ću se braniti kada me neko napadne, a ljude koji me vređaju tužim - rekla je Marina Smrt.

Bila u braku pet meseci

Ona ističe da priče da je pretila devojci svog bivšeg dečka nisu tačne. - To je moj bivši muž sa kojim sam pet meseci živela nevenčano, on ima 50 godina i ne znam kako može da ima devojku, niti o kojoj se devojci radi, to su tračevi. Ja sam mu bila treća žena, ali smo se rastali kada sam se vratila da negujem nepokretnu majku koja je umrla. On je bio bolesno ljubomoran na mene - tvrdi Trajkovićeva. (Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Fejsbuk)

Zahvalna advokatici Zatvor joj nije teško pao

Dani koje je provela u pritvoru, kako kaže Trajkovićeva, nisu joj teško pali. - Uslovi i hrana su bili loši, ali mi nije palo teško. Verujte mi, moja advokatica Valentina Stojiljković se uznemirila više od mene, jer sam ja znala da ću izaći. Sedela sam i gledala televiziju, pričala sa "koleginicom" iz Surdulice, brzo su mi prolazili dani. Mogu ja opet u zatvor, nije strašno. Volela bih samo da zahvalim mojoj advokatici koja je sve vreme brinula o meni - rekla nam je Marina Smrt.

Predložili joj nagodbu Nemam vremena za suđenje

Trajkovićeva navodi da joj je advokatica predložila da sklopi nagodbu u vezi sa incidentom u kome je učestvovala. - Ja tog dečka nisam izbola, to su potvrdili i snimci sa kamera, svedoci i forenzička ispitivanja. Advokatica mi je rekla da bi bilo bolje da sklopim nagodbu, mada ja ne znam šta to znači jer nikad ranije nisam hapšena niti sam učinila neko krivično delo i ne razumem se. Moraću da se informišem o tome. Ako budemo išli redovnim putem, suđenje će trajati godinama, a ja nemam vremena za to - priča naša sagovornica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track