PRITVOR OSUMNJIČENOM NAPASNIKU (42) IZ GSP: Tvrdi da nije ni bio u autobusu u Zemunu, a kamoli nasrtao na devojku (17) i hvatao je za nogu
Foto: Stefan Jokić

Tereti se za krivično delo nedozvoljenje polne radnje

PRITVOR OSUMNJIČENOM NAPASNIKU (42) IZ GSP: Tvrdi da nije ni bio u autobusu u Zemunu, a kamoli nasrtao na devojku (17) i hvatao je za nogu

Crna Hronika -

BEOGRAD - R.S. (42) osumnjičen da je 27. juna seksualno napastvovao 17-godišnju devojku u gradskom prevozu negirao je sve to tokom saslušanja u tužilaštvu, pa čak i da je tog dana bio u autobusu.

Njemu je nakon saslušanja, na predlog Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, sud odredio pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi ponovio krivično delo, rekao je portparol tužilaštva Ivan Marković.

R.S. je inače izbeglica iz BiH po zanimanju građevinski radnik. Tereti se za krivično delo nedozvoljenje polne radnje. Policija je juče saopštila da se sumnja da je R.S. u gradskom autobusu u Zemunu 27. juna najpre verbalno uznemiravao, a potom hvatao za nogu 17-godišnjakinju i uputio joj uvredljive reči.

On je međutim tokom saslušanja to negirao tvrdeći da tog dana nije radio pa da se nije ni vozio autobusom. Inače, R.S. je ranije osuđivan za lake telesne, nedozvoljene polne radnje i razbojništvo.

Pošto se sumnja da je ovaj osumnjičeni seksualno uzmeniravao još dece, policija je juče pozvala oštećene građane koji ga prepoznaju sa fotografije da se jave PS Zemun.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Stefan Jokić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track