SASLUŠAN NAPASNIK IZ GRADSKOG PREVOZA: Primećen u blizini jedne zemunske škole, manijak vrebao i decu?
Foto: MUP Srbije

ODREĐEN MU PRITVOR

SASLUŠAN NAPASNIK IZ GRADSKOG PREVOZA: Primećen u blizini jedne zemunske škole, manijak vrebao i decu?

Crna Hronika -

BEOGRAD - Bosanski državljanin Radosav S. (42), koji je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da seksualno zlostavlja maloletnicu u blizini jedne osnovne škole, juče je, na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu, negirao krivicu da je počinio to delo, saznaje Kurir.

Podsetimo, on je devojku presreo u autobusu, napao je i hvatao za unutrašnju stranu butine i govorio joj pogrdne reči. Na svu sreću sedamnaestogodišnjakinja je uspela da se otrgne i pobegne od napasnika.

- On je pred tužiocem ponavljao da nije napao devojku. Rekao je da je zaposlen kao građevinski radnik, ali da tog dana nije radio, pa se nije ni vozio gradskim prevozom - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Inače, Radosav S. je izbeglica, a ranije je osuđivan zbog nanošenja lakih telesnih povreda, nedozvoljenih polnih radnji i razbojništva.

- S obzirom na to da je primećen u blizini jedne zemunske škole, proverava se da li je možda uznemiravao i drugu decu - dodao je sagovornik Kurira. Radosavu S. je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

(Kurir.rs/J.I./ Foto:MUP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja