SVEKRVA TRUDNICE KOJA SE UBILA KOD BOGATIĆA: Neka sve istraže, moja snaja se ipak ubila
foto fejsbuk, Foto: Privantna arhiva

iSTRAGA

SVEKRVA TRUDNICE KOJA SE UBILA KOD BOGATIĆA: Neka sve istraže, moja snaja se ipak ubila

Crna Hronika -

Nemam ništa protiv što je tužilaštvo pokrenulo novu istragu zbog sumnje da je Bojana ubijena, mislim da je imala problem o kojem nije želela da priča, kaže Ljiljana Marinković o tragičnoj sudbini Bojane Milanović (24)

Ljiljana Marinković iz sela Dublja kod Bogatića, svekrva Bojane Milanović (24), koja se u četvrtom mesecu trudnoće ubila u domu svog verenika Joviše, kaže za Kurir da nema ništa protiv što je tužilaštvo pokrenulo novu istragu zbog sumnje da je ona ipak ubijena.

Ljiljana ipak smatra da se, bez obzira na odluku tužilaštva u Šapcu, Bojana sigurno ubila.

foto: Marina Lopičić

Sahrana umesto svadbe

- Sumnjam da je imala problem o kojem nije želela da priča. Da je bar rekla da je nešto muči, možda bismo mogli da sprečimo tragediju. Samo ona zna zašto je to uradila - objasnila je za Kurir majka Bojaninog verenika i dodala: - Svi mi želimo da se otkrije prava istina kako bi se najpre njena rodbina smirila. Znam da je istraga još u toku jer mom sinu Joviši još nisu vratili telefon. Svi smo voleli Bojanu, a Joviša je bio ludo zaljubljen u nju. U jednom danu je ostao i bez deteta i voljene žene.

Podsetimo, Bojana Milanović pronađena je mrtva 23. aprila ove godine. Telo je u spavaćoj sobi pronašao njen verenik Joviša Marinković, kada je iz noćne smene došao kući. Njeno telo je nađeno nekoliko dana pre venčanja.

foto: Fejsbuk

Majka nije bila na veridbi

Majka nesrećnog Joviše kaže da je stekla utisak da Bojana nije bila baš u najboljim odnosima s majkom. - Pretpostavljala sam da možda nije volela što se Bojana udaje za Jovišu jer će živeti na selu - priča Ljiljana Marinković i dodaje da tome u prilog ide i činjenica da Bojanina majka nije bila ni na ćerkinoj veridbi.

Joviša Marinković, Bojanin verenik, rekao je posle tragedije za Kurir da ne zna zbog čega je ona digla ruku na sebe. - U potpunom sam šoku, ovo je bio grom iz vedra neba. Kad bih samo znao zašto je to uradila... To pitanje će me progoniti ceo život - rekao je tada Marinković.

5 meseci ostalo Bojani do porođaja 3 meseca prošla od njene smrti 2 rane od metka je imala

Majka trudnice tvrdila

Moja Bojana se nije ubila!

Bojanina majka Snežana nije verovala da se njena ćerka ubila. - Nije imala nijedan razlog da digne ruku na sebe! Inspektor koji je radio uviđaj mi je rekao da prema položaju tela i ranama, ona nije mogla sama da puca u sebe. Bojana je imala jednu ranu od metka ispod leve dojke, a drugu na glavi. Kako je to moguće, da dva puta nanese sebi smrtonosne povrede? Pitam se i što niko od Jovišine familije, koja živi u drugom delu kuće, nije ušao u Bojaninu sobu sve vreme - izjavila je ranije Snežana.

Drug ga nagovorio

Verenik Joviša na moru

Ona je objasnila da je njen sin Joviša i dalje pun boli i da je na nagovor svog druga iz srednje škole u subotu uveče otišao nekoliko dana na more. - Joviša nije više isti čovek. Gledam ga kako propada iz dana u dan. Jedva ga je drug ubedio da krene s njim na more ne bi li ga malo pokrenuo - kaže majka nesrećnog Joviše.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/ foto: fejsbuk, Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track