Najnovije vesti

TRAGIČNA SMRT MLADOG MATEMATIČARA LAZARA (24) IZ BORA U BIZARNOJ NESREĆI: Uspešnog programera dvaput pregazila kola u Tošinom bunaru
Foto: Facebook Printscreen

Prekinut još jedan mlad život

TRAGIČNA SMRT MLADOG MATEMATIČARA LAZARA (24) IZ BORA U BIZARNOJ NESREĆI: Uspešnog programera dvaput pregazila kola u Tošinom bunaru

Crna Hronika

BEOGRAD - Lazar Vojičić (24) matematičar iz Bora, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u utorak uveče na Novom Beogradu, dok je pokušavao da pređe ulicu na crveno.

 

Mladi matematičar i uspešni programer, poginuo je, kako se saznaje, u utorak oko 23.30 sati u Tošinom bunaru.

 

Mladić je navodno pokušavao da pretrči ulicu, kada je na njega naleteo automobil “škoda” za čijim volanom je bio četiri godine mlađi K. B. (20).

foto: Facebook Printscreen

Nesrećni mladić preminuo je na licu mesta, a K. B. je odmah zaustavio vozilo.

Saradnik za komunikacije Hitne pomoći Mirko Lutovac navodi da je ekipa koja je izašla na teren mogla je samo da konstatuje smrt.

Bizarnim spletom okolnosti, preko nesrećnog mladića kog je udario automobil nekoliko sekundi kasnije prešao je još jedno vozilo.

 

- Beživotno telo Lazara nalazilo se na ulici dok se čekala policija da obavi uviđaj. Nekoliko sekundi pošto je nastradao preko njegovog tela prešao je auto koji se uključio na put sa obliženjeg parkinga. Obojica vozača prošla su alko test, kojim je utvrđeno da nemaju alkohol u krvi - kaže izvor lista.

Nastradali mladić je pre nekoliko godina došao iz Bora u Beograd da studira na Matematičkom fakultetu, a njegova porodica zanemela je od tuge zbog gubitka.

 

(Kurir.rs/Blic/B. Bogosav/Foto: Facebook printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...