MLADIĆA (24) DVAPUT PREGAZILA KOLA: Škoda ga bacila na parking restorana, a onda ga udario pijani vozač! JEZIVA SMRT NA NOVOM BEOGRADU
Foto: Dragan Kadić

jeziva nesreća

MLADIĆA (24) DVAPUT PREGAZILA KOLA: Škoda ga bacila na parking restorana, a onda ga udario pijani vozač! JEZIVA SMRT NA NOVOM BEOGRADU

Crna Hronika -

Lazar Vojčić (24), poginuo je sinoć na Novom Beogradu, kada je na njega, dok je pretrčavao ulicu Tošin bunar, naleteo automobil marke "škoda" kojim je upravljao Kosta B. (20).

Mladić je od siline udara odleteo nekoliko metara na parking jednog poznatog restorana, gde ga je udario još jedan automobil.

- Udarac je bio toliko jak da je mladić odleteo nekoliko metara i pao na parking restorana . U tom trenutku naišao je drugi automobil koji ga je takođe zakačio. Veruje se da je mladić preminuo na mestu nakon prvog udarca, o čemu svedoči i obuća koja mu je spala s nogu, kao i tragovi oštećenja na "škodi" - kazao je za Kurir izvor iz istrage.

On dodaje da vozač Kosta B. nije bio pod dejstvom alkohola u trenutku nesreće, a krv za analizu uzeta je i od nastradalog mladića.

- Više detalja biće poznato nakon obdukcije, a zbog tragova koji ukazuju da je Kosta B. vozio brzinom većom od dozvoljene, naloženo je i veštačenje. Protiv vozača koji je na parkingu udario, kako se veruje, već mrtvog Vojčića, biće podneta prekršajna prijava jer je utvrđeno da je bio pod dejstvom alkohola - dodaje naš izvor.

(Kurir. rs /I. M. Foto: D. Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track