AUTOMOBIL IH POKOSIO U BEČIĆIMA, U SEKUNDI JE OSTALA BEZ VERENIKA: Snežana i dalje u teškom stanju, lekari je uspavljuju lekovima! Još ne zna za Miloševu SMRT!
Foto: Printscreen/Facebook

TRAGEDIJA

AUTOMOBIL IH POKOSIO U BEČIĆIMA, U SEKUNDI JE OSTALA BEZ VERENIKA: Snežana i dalje u teškom stanju, lekari je uspavljuju lekovima! Još ne zna za Miloševu SMRT!

Crna Hronika -

Snežana Rudinac (24), na koju je automobilom naletela ćerka crnogorskog bogataša na neosvetljenom prelazu u Bečićima pre nekoliko dana usmrtivši pritom njenog verenika Miloša Vukomanovića (25), i dalje je u teškom stanju i boravi na Vojno-medicinskoj akademiji. Zbog ozbiljnosti njenog zdravstvenog stanja, nije joj rečeno je da je izgubila budućeg supruga.

foto: Facebook

Kako prenose mediji, Snežanu su na odeljenju VMA posetili roditelji, ali lekari još ne mogu dati precizne prognoze o njenom oporavku. Ona je zadobila povredu glave, potkolenice i grudnog koša, ali uprkos teškim telesnim povredama nije u komi.

Naime, kada se probudi, postaje uznemirena zbog čega joj lekari daju lekove za smirenje kojima je uspavljuju. Ona i dalje ne zna da je ostala bez Miloša.

Podsetimo, Snežana i Miloš su u noći između 17. i 18 jula, pretrčavali ulicu na mestu starog pešačkog prelaza, kako je kasnije utvrđeno, kada je na njih naleteo automobil kojim je upravljala Emina Adović (23), slikarka i ćerka bivšeg policajca i biznismena iz Budve.

foto: Kurir, Printscreen Facebook

Miloš je preminuo na licu mesta i sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Žitkovcu kod Zvečanu, dok je Snežana sa teškim povredama prevezena najpre u bolnicu u Risnju, da bi kasnije helikopterom transportovana na VMA.

Mladi par je kobne noći želeo da ode u provod po završetku radnog vremena u bečićkom hotelu "Ibero star Belvi" gde su radili kako bi obezbedili novac za svadbu. Upoznali su se na studijama na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, bili su u vezi četiri godine, a u septembru 2017. godine su se verili.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen, Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track