Najnovije vesti

PAKLENI PLAN UBICE! NA NASIPU UOPŠTE NIJE TRČALA JELENA MARJANOVIĆ?! Pronašli mobilni telefon u nogavici, evo koji detalj ih je odao!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

ŠOK TVRDNJE

PAKLENI PLAN UBICE! NA NASIPU UOPŠTE NIJE TRČALA JELENA MARJANOVIĆ?! Pronašli mobilni telefon u nogavici, evo koji detalj ih je odao!

Crna Hronika

Krvnici Jelene Marjanović režirali su na mestu zločina, dok su njen mobilni telefon iskoristili kao alibi!

Dan pošto je pevačica ubijena i bačena u kanal, Jecina dublerka je koristila njen mobilni telefon i tako zavarala okolinu da je ona trčala na nasipu u Borči i da se, tobože, javila majci, dok su ubice, za to vreme, smišljale kako da se otarase leša!

Prema nezvaničnim informacijama, kada je leš bačen u kanal u Borči, ubice su naknadno gurnule njen mobilni u nogavicu trenerke, da bi prikazale da je, navodno, neprekidno bio kod nje i da joj je prilikom borbe s ubicama kroz džep skliznuo u nogavicu.

foto: Zorana Jevtić

- Ubice su podmetnule Jecin mobilni telefon, crne boje, kada je žrtva već bila bačena u kanal. Ubica je ušao u vodu i telefon spustio u desnu nogavicu. Lastiš, oko zgloba noge, zadržao je telefon. Kada je žrtva nađena i izvađena iz vode , telefon je dopola skliznuo ispod lastiša - navodi izvor i dodaje da na džepu nije bilo rupe i da telefon nije mogao da sklizne niz nogavicu.

- Nemoguće je da je telefon pao u nogavicu dok je žrtva bila napadnuta na nasipu i ubijena na kanalu, kao što se navodi u optužnici. Da je Jelena zaista napadnuta i ubijena na nasipu, telefon bi joj odmah ispao. Pod pretpostavkom da ga je koristila dok je trčala, nemoguće je da mobilni završio u nogavici - objašnjava sagovornik i kaže da su ubice unapred isplanirale zločin i sve detalje.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Svi koji su 2. aprila 2016. tražili Jelenu navode da je njen telefon zvonio. Nemoguće je da je zvonio dok je bio u vodi, što govori da je korišćen kao alibi i da je naknadno gurnut u trenerku. Kada je leš nađen, pojavio se podatak da je telefon, navodno, bio na nasipu. Međutim, nije dato objašnjenje kako niko od prisutnih na nasipu nije čuo da telefon zvoni niti je video da svetli u mraku - kaže izvor.

Prema pisanjma nekih medija, Jelena je ustvari nasmrt pretučena 1. aprila 2016. maltene na pragu majčine kuće!

- Jelena je 1. aprila uveče definitivno odlučila da napusti Zorana i da sa sobom povede ćerku. Spakovala je svoje i Janine stvari i sa Zoranom otišla kod majke. Tamo je izbila velika svađa između Jelene, Zorana i Zorice Krsmanović. Zoran se fizički obračunao s Jelenom. Njena majka je bila svedok, ali je krivila Jelenu! - kaže sagovornik i dodaje da je plaćenik sa dvojicom saučesnika sačekao Jelenu kod kuće njene majke.

- Plaćeniku su pomagali Zoranov prijatelj, koji je bio posrednik u ubistvu, i blizak rođak. Čim je Jelena izašla iz kuće, nasrnuli su na nju i toliko je pretukli da je izgubila svest. Odvezli su je u jednu od kuća na imanju Zoranovog prijatelja. Dok je plaćenik tukao i ubijao Jelenu, saučesnici su mu pomagali u tome! Posle ubistva, presvukli su Jelenu i uklonili dokaze s njenog tela. Leš su odvezli na nasip u Borči i bacili ga u kanal - izričit je izvor pomenutog lista.

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...