TUŽNA PORUKA SINA UBIJENOG ADVOKATA DRAGOSLAVA MIŠE OGNJANOVIĆA: Tata, sve sam oprostio, voleo bih da smo se više družili
Foto: Aleksandar Jovanović

POSLEDNJI POZDRAV

TUŽNA PORUKA SINA UBIJENOG ADVOKATA DRAGOSLAVA MIŠE OGNJANOVIĆA: Tata, sve sam oprostio, voleo bih da smo se više družili

Crna Hronika -

Sin Dragoslava Miše Ognjanovića iz drugog braka Mihajlo dao je čitulju ubijenom ocu oprostivši se od njega emotivnom porukom.

foto: PrintScreen

"Tata, voleo bih da si tu, da smo se više družili. Sve sam oprostio. Biću hrabar, ti putuj miran", piše u poslednjem pozdravu namenjenom Dragoslavu Miši Ognjanoviću.

Čitulja je potpisana kao "tvoj Mihajlo i Natalija".

Podsetimo, Dragoslav Ognjanović, poznati advokat koji je važio za jednog od najboljih krivičara u zemlji, ubijen je u subotu uveče u Ulici antifašističke borbe na Novom Beogradu.

foto: Dragana Udovičić

U pucnjavi je u ruku ranjen i njegov prvi sin Petar (26). Prema rečima očevidaca, advokat je smrtno ranjen preminuo na rukama svog sina, koji ga je dozivao: "Tata, tata!".

"Dragoslav je sa sinom parkirao automobil nedaleko od svoje zgrade i krenuo prema ulazu. Prema jednoj verziji, navodno je maskirani ubica, sakriven iza stuba, uzviknuo: "Mišo!", pa je advokat krenuo u tom pravcu, a ne prema ulaznim vratima. Tada su se čuli pucnji, a navodno je ispaljeno pet metaka, koji su ga pogodili u stomak i grudi. Postoji i druga verzija, po kojoj je Ognjanović, dok se približavao ulazu, primetio nekoga kod stuba, pa je zbog toga skrenuo udesno, ka ulazu u baštu zgrade", objašnjava naš izvor i dodaje:

On objašnjava da je ubijeni Dragoslav imao kameru iznad ulaznih vrata stana, kao i u bašti, ali te kamere nisu mogle da snime ubistvo, pošto nisu usmerene na haustor.

foto: Dragana Udovičić

"Očigledno je da je u pitanju profesionalna likvidacija i da je ubica na sve mislio. Najverovatnije je znao da taj haustor nije pokriven kamerama, a veruje se da je advokata pratio duže vreme i čekao pogodan trenutak da izvrši zločin ", kaže Kurirov izvor.

Motiv ove likvidacije, koja je šokirala celu Srbiju, zasad je nepoznat, ali se ne isključuje mogućnost da je Dragoslav Ognjanović još jedna žrtva u dugogodišnjem ratu zavađenih porodica Bojović i Šaranović.

"Miša je bio pravni zastupnik Luke Bojovića, kao i čitave njegove porodice i bili su u vrlo bliskim odnosima. S obzirom na to da su u ratu između Luke i pokojne braće Slobodana i Branislava Šaranovića stradali ljudi bliski Bojoviću, proverava se da li je i Lukin advokat ubijen zbog tog sukoba", kaže izvor i podseća da su u protekla dva meseca u Beogradu ubijene dve osobe bliske Luki Bojoviću, koji u španskom zatvoru služi kaznu od 18 godina.

(Kurir.rs/Foto: Aleksandar Jovanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track