JELENA MARJANOVIĆ DANAS BI NAPUNILA 35 GODINA: Sestra Teodora objavila status na Fejsbuku o ubijenoj pevačici! NJENA PORUKA SLAMA SRCA!
Foto: Zorana Jevtić

UBIJENA PRE DVE I PO GODINE

JELENA MARJANOVIĆ DANAS BI NAPUNILA 35 GODINA: Sestra Teodora objavila status na Fejsbuku o ubijenoj pevačici! NJENA PORUKA SLAMA SRCA!

Crna Hronika -

Jelena Marjanović, koja je pre dve i po godine ubijena dok je trčala na nasipu u Crvenki, danas bi, da je živa, proslavila 35. rođendan.

Njena sestra Teodora Krsmanović napisala je tim povodom potresnu poruku na Fejsbuku koja je mnoge potresla.

foto: Printscreen/Facebook

"Zajedno smo prošle dug put, delile sreću,a i tugu s' kojom smo se usput susretale.Mi smo razumele jedna drugu na način koji ljudi oko nas nisu razumeli, jer sestrama nisu potrebne ni do kraja izgovorene rečenice. Čak i sada, miljama daleko UVEK ćemo biti povezane srcem, jer naša sestrinska povezanost će zauvek ostati jaka", napisala je Teodora.

Podsetimo, pevačila je ubijena 2. aprila 2016. godine na svega nekoliko stotina metara od mesta gde je stajala njena petogodišnja ćerka.

Istraga njenog ubistva trajala je čak 15 meseci. Mesecima nakon pevačicine smrti nije bilo uhapšenih, a čini se ni osumnjičenih za zločin, a 15. septembra prošle godine, ispred kuće u kojoj je živela uhapšen je njen suprug Zoran Marjanović.

Protiv njega krajem juna ove godine podignuta je optužnica zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu. Marjanović je pušten na slobodu, na kojoj čeka dalje korake institucija.

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić, Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track