TINEJDŽER IZBODEN NOŽEM ISPRED ŠKOLE: Brutalni obračun mladića na Novom Beogradu zbog devojke, posle koga je asfalt bio crven od krvi
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

TINEJDŽER IZBODEN NOŽEM ISPRED ŠKOLE: Brutalni obračun mladića na Novom Beogradu zbog devojke, posle koga je asfalt bio crven od krvi

Crna Hronika -

Sedamnaestogodišnji tinejdžer izboden je juče oko 14 časova u parku kod Srednje turističke škole na Novom Beogradu i sve to zbog svađe oko devojke!

- Momak od oko 17 godina je sa ubodnim ranama po rukama i nogama prevezen u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj - rekli su iz Hitne pomoći.

Tragovi krvi ostali na asfaltu

Kako nezvanično saznajemo, incidentu koji se dogodio u parku između ulica Pariske komune i Otona Župančiča prethodila je svađa, a potom i nasilje zbog devojke. Kako pričaju komšije iz obližnjih zgrada, primetili su grupu momaka, ali nisu znali da se radi o učenicima, jer su im, kako kažu, izgledali starije.

Zaposleni u Turističkoj školi prvi su uočili da se nešto dešava kada su videli povređenog mladića kako krvari i odmah su pozvali nadležne, navodi Blic.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Nebojša Mandić/Ilustracija

- Psiholog je prvi primetio da je dete povređeno u parku i istog trenutka smo pozvali Hitnu pomoć i policiju. Odmah sam proverio, nije u pitanju naš đak, a kako se sve desilo u međusmeni, naših učenika nije bilo u blizini - rekao je za direktor Turističke škole Dragutin Miličić.

Prolaznici koji su se na ulici zatekli u trenutku kada je mladić krvario kažu da je Hitna pomoć brzo stigla na lice mesta.

- Sve se odigralo brzo, ja sam se zatekao u prolazu kada su oni već pristigli. Dete je mnogo iskrvarilo, na sve strane je bilo krvi, ali su ga brzo odvezli i ne znamo šta se dalje desilo - ispričao je jedan od prolaznika.

Kako pričaju u ovom novobeogradskom kraju, mladići su se sukobili zbog devojke, a nakon žustre svađe, jedan od aktera potegao je nož i maloletnom učeniku Grafičke škole naneo povrede.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Prema još nepotvrđenim informacijama, povređeni tinejdžer je učenik Grafičke škole koja se nalazi nedaleko od parka. Naime, ovaj mladić ranije je bio učenik Srednje turističke škole, ali se u međuvremenu iz nje prebacio u Grafičku.

Povređeni je, kako se nezvanično saznaje, trebalo uskoro da nastavi školovanje u Švedskoj gde mu živi otac. Učenici Turističke škole koji poznaju sedamnaestogodišnjeg mladića čuli su se telefonom s njim i kažu “da se sada dobro oseća”.

(Kurir.rs/Blic, R.Bijelić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja