Najnovije vesti

UBIO OCA DOK SU DORUČKOVALI! MAJKA MU SE PROŠLE GODINE UDAVILA DOK JE JELA ČVARKE! Neverovatna kob porodice Đurković iz Bele Crkve!
Foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

užas

UBIO OCA DOK SU DORUČKOVALI! MAJKA MU SE PROŠLE GODINE UDAVILA DOK JE JELA ČVARKE! Neverovatna kob porodice Đurković iz Bele Crkve!

Crna Hronika

Janko Đurković (34) uhapšen zbog sumnje da je ubio oca Dragana Đurkovića posle bezazlene svađe, prošle godine ostao i bez majke

Janko Đurković (34) iz Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je danas ujutru brutalno ubio oca Dragana Đurkovića (63).

 

Kako saznajemo, osumnjičeni Janko je ocu dok su doručkovali zadao više od 15 uboda nožem i usmrtio ga na mestu. Ovo je druga tragedija ove porodice, jer se prošle godine Jankova majka ugušila kada joj je čvarak zapao u dušnik.

 

Izvor Kurira blizak istrazi kaže da se ubistvo dogodilo oko osam časova, za stolom, tokom vreme doručka.

 

foto: Vladimir Šporčić

Krvave ruke

 

- Otac Dragan i sin Janko su jeli kada je odjednom došlo do rasprave. Janko je nakon bezazlene svađe uzeo nož i počeo da bode oca. Nakon tog prvog uboda nastavio je da ga bode po telu. Rođaci u dvorištu su čuli galamu i prijavili policiji, ali Janko je već bio pobegao. Izašao iz kuće i seo preko puta, na most, niko ga nije video od žbunja iza kog je sedeo. Dok je policija radila uviđaj, mirno je sedeo potpuno nezainteresovan za ono što se dešava u njegovoj kući - priča izvor Kurira i dodaje da ranije nije bilo prijavljenog nasilja u toj porodici.

 

Osumnjičeni Janko Đurković
Osumnjičeni Janko Đurkovićfoto: Privatna arhiva

Komšija koji je video Janka objašnjava da su mu ruke bile krvave i da je delovao kao da ne zna šta se događa.


- Video sam njega i policiju u njegovom dvorištu. Pitao sam ga šta je bilo, kazao je da je popio malo više i da je pao. Ruke su mu bile krvave, a krvi je bilo i na pantalonama na desnom kolenu. Sedeo je na mostiću i s vremena na vreme pomerao naočare koje je imao - priča komšija Dule Paunović.

 

foto: Vladimir Šporčić

On dodaje da je tek kasnije saznao šta se desilo.


- Janko je sve vreme bio miran. Čak je sam stavio ruke na leđa kad su hteli da mu stave lisice. Ne mogu da verujem da je ubio oca. Jeste bio narkoman, ali nikada nije pravio probleme. Delovao je povučeno - objašnjava komšija.

 

 

Serija nesreća

 

Prema rečima komšija, Jankova majka Ljiljana zadavila se prošle godine.


- Jankova majka se ugušila prošle godine. Bila je to strašna tragedija, žena je jela čvarke i jedan joj se zaglavio u dušniku. Nesrećnica se ugušila za kratko vreme. Išao sam da pomognem, ali nažalost, nisam uspeo - rekao je komšija Paunović.


Janku je danas određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će tužilac verovatno tražiti pritvor.

 

Janko se lečio od zavisnosti

Predozirao se pre 10 godina

 

Prema rečima poznanika, Janko je koristio narkotike dugo vremena.
- Pre oko 10 godina se predozirao i jedva spasao živu glavu, ali je tada oboleo. Lečio se od zavisnosti, ali i od šizofrenije. Poslednjih nekoliko godina bio je depresivan. Ipak, niko nije očekivao ovakvu tragediju - kaže jedan od Jankovih poznanika.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/Foto:Vladimir Šporčić)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...