HOROR U ČAČKU: Mladić se polio benzinom i zapalio! Povređen policajac prilikom spasavanja
Foto: Vlada Šporčić

Goreo ispred pekarskog preduzeća

HOROR U ČAČKU: Mladić se polio benzinom i zapalio! Povređen policajac prilikom spasavanja

Crna Hronika -

Bivši radnik je, prema rečima očevidaca, ispred ulaza u privatno pekarsko preduzeće u Čačku popio određenu količinu benzina a zatim je ušao u krug fabrike gde je seo na pločnik ispred ulaza u garderobu, polio se ostatkom, dok je istovremeno u ruci držao upaljač

ČAČAK - Mladić Radiša K., starosti oko 20 godina iz Trbušana kod Čačka, pokušao je večeras samoubistvo paljenjem benzinom.

Bivši radnik je, prema rečima očevidaca, ispred ulaza u privatno pekarsko preduzeće u Čačku popio određenu količinu benzina a zatim je ušao u krug fabrike gde je seo na pločnik ispred ulaza u garderobu, polio se ostatkom, dok je istovremeno u ruci držao upaljač.

Policijska patrola pokušala je da ga spreči u toj nameri, a za to vreme stigli su i mladićevi roditelji koji su ga molili da ne čini tako nešto, međutim on je u jednom trenutku upalio upaljač i zapalio se.

Policajci i okupljeni radnici brzo su intervenisali s protivpožarnim aparatima i ugasili plamen.

Policajac Boris B. tom prilikom je zadobio opekotine, jer ga je tokom intervencije zahvatio plamen.

Ekipa hitne pomoći je mladića s teškim telesnim povredama prevezla u čačansku bolnicu.

" Mladić je primljen u jedinicu intenzivnog lečenja s teškim opekotinama i u opštem lošem stanju. U toku je njegovo zbrinjavanje, s pacijentom je plastični hirurg", kazala je za Glas zapadne Srbije doktorka Biljana Kočović, portparolka čačanske bolnice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja