Najnovije vesti

ŠOK! OVO JE PRAVA ISTINA O "NESTALOM" NEBOJŠI: Sa samo 20 godina ima burnu i problematičnu prošlost! Tri puta bežao od kuće, otac ga VADIO IZ POLICIJE...
Foto: Privatna arhiva

KAKAV OBRT!

ŠOK! OVO JE PRAVA ISTINA O "NESTALOM" NEBOJŠI: Sa samo 20 godina ima burnu i problematičnu prošlost! Tri puta bežao od kuće, otac ga VADIO IZ POLICIJE...

Crna Hronika
20:33h

Nebojša Mladenović (20) iz Donje Trnave kod Niša, za kojim je njegov otac Miodrag tragao 15 meseci, nađen je u subotu živ i zdrav, a kako saznajemo, razlog njegovog "nestanka" jesu dugovi u koje je zapao.

Prema rečima našeg izvora, mladi Nišlija je odmalena bio problematičan, zbog čega je ranije često dolazio u sukob sa zakonom, a od kuće je bežao čak tri puta.

- On je prijavljivan policiji zbog teških krađa, razbojništava i ugrožavanja sigurnosti - kaže naš izvor i dodaje da se sumnja da je Mladenović zapao u dugove, zbog kojih je odlučio da se na neko vreme skloni.

- Postoje sumnje da je mladić svojevoljno otišao od kuće, bežeći od dugova. Za sada ne postoje informacije koje bi ukazivale na to da je njega neko oteo ili prisilio da nestane - objašnjava naš sagovornik. 

Otac tvrdi Nisam alkoholičar

Miodrag Mladenović se osvrnuo i na priče da je njegov sin odlučio da ode od kuće zbog toga što mu je otac alkoholičar koji ima nezgodnu narav. - Ma to su gluposti. Čuvao sam ga kao zenicu oka i nikada ruku nisam podigao na njega. Dok nisam znao ni da li je živ, stalno sam zvao njegove drugove, drugarice, bivše devojke. U jednom trenutku sam bio izgubio svaku nadu da ću ga ikada više videti - kaže Miodrag.

foto: Marko Smiljković

Nebojša Mladenović je 24. jula prošle godine iz kuće u Donjoj Trnavi otišao do policijske stanice u Nišu kako bi podigao ličnu kartu, i tada mu se izgubio trag. Njegov otac je nestanak sina prijavio policiji, a posle izvesnog vremena u potragu se uključila i fondacija "Tijana Jurić", koja je na svom sajtu "Nestali Srbija" okačila vest o nestanku Nišlije. Igor Jurić je u subotu obavestio javnost da je Mladenović pronađen živ i zdrav.

Kako tvrdi Miodrag Mladenović, otac nestalog, pa pronađenog mladića, njega niko iz Jurićeve organizacije nije obavestio o tome da mu je sin nađen.

- U Kuriru sam video vest da je Nebojša živ i zdrav. Sina još uvek nisam video ni čuo, i to me razjeda. Pitam se šta se dešavalo sa njim i jedva čekam da ga zagrlim. Čekam ga kod kuće raširenih ruku - kaže za Kurir Miodrag Mladenović, ne krijući suze radosnice.

foto: Marko Smiljković

Otac ističe da se Nebojša još u srednjoj školi uhvatio lošeg društva.

- Živeli smo nekada u Nišu, ali smo morali da prodamo stan da bismo došli u Trnavu. Stariji sin je to lepo prihvatio, ali Nebojša nije. Počeo je sa nestašlucima i sitnim krađama. Išao sam i u policiju da ga pravdam zbog krivičnih dela. Sve sam učinio da ga dovedem u red. Mislio sam da sam uspeo u tome jer od sedamnaeste godine nije napravio nijedan prekršaj. Sve je bilo u redu do tog 24. jula 2017, kada je nestao - priča Mladenović i dodaje da je Nebojša rastao bez majke.

Igor Jurić Nebojša će se javiti ocu kad on to bude želeo

Igor Jurić rekao je juče za Kurir da je Nebojša Mladenović dobro i da je našao posao, ali da on ne želi da kontaktira sa medijima. - Nebojša je punoletan i on će sam da se javi ocu kad bude želeo, ili će otići kući - rekao je Jurić i naglasio da se oni bave pronalaskom nestalih osoba, a ne njihovim privatnim životom ili problemima. - Porodica mladića je prijavila njegov nestanak, a mi se bavimo pronalaženjem nestalih osoba. To da li se on bavi krivičnim delima, nas ne zanima, time se bavi policija. Njegov nestanak je bio prijavljen i nama je prioritet bio da mladić bude pronađen - rekao je Jurić.

Miodrag kaže da je čuo da je Nebojša pre odlaska od kuće zapao u dugove.

- Niti znam kome je dugovao, niti koliko, niti zbog čega. Sve ovo vreme sam strepio za njega. Bio sam beznadežan. Očajnički želim da ga vidim, da porazgovaramo o svemu - rekao je otac.

(Kurir.rs/ Marko Smiljković / Jelena Rafailović, /Foto: Privatna arhiva, )

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...