Najnovije vesti

RASTE BROJ ŽRTAVA STRAVIČNE NESREĆE NA AUTO-PUTU: Preminuo muškarac koji je povređen kod Mijatovca!
Foto: Tanjug/Dušan Aničić

ČAK 12 POGINULIH

RASTE BROJ ŽRTAVA STRAVIČNE NESREĆE NA AUTO-PUTU: Preminuo muškarac koji je povređen kod Mijatovca!

Crna Hronika

Pacijent povređen u nesreći kod Mijatovca koji je juče prebačen u niški Klinički centar preminuo je jutros, potvrđeno je RTS-u u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Dvoje putnika koji su takođe prebačeni u Niš trenutno nisu životno ugroženi, kao ni povređeni koji su smešteni u bolnice u Jagodini i Ćupriji.

foto: Tanjug/Dušan Aničić

U dva lančana sudara koji su se juče dogodila na auto-putu između Jagodine i Ćuprije, povređeno je 27 osoba.

Pacijent N.S. je, kako je rečeno RTS-u, primljen Klinički centar Niš u izuzetno teškom stanju, bez svesti. Preostala dvojica pacijenta koja su prebačena u Niš trenutno su dobro - D. P. (34) ima teške povrede - prelom karlice i koštanih struktura kičmenog stuba, a A.I. ima povrede mišića vrata, ali nije životno ugrožen.

foto: Tanjug/Dušan Aničić

Dr Vladimir Nedeljković iz Službe urgentne medicine rekao je za RTS da su povređeni koji su smešteni u jagodinskoj bolnci stabilno i nisu životno ugroženi. Od šestoro povređenih, troje su strani državljani.

U ćuprijskoj bolnici na lečenju je zadržano pet osoba sa teškim povredama i smešteni su na hirurgiji i ortopediji.

Dr Slobodan Gajić kaže za RTS da su njihove povrede teške, ali trenutno nisu opasne po život.

foto: Tanjug/Dušan Aničić

U sinoćnjoj nesreći kod Svilajnca dve osobe teško su povređene. Muškarac sa višestrukim prelomima donjih ekstremiteta prebačen je u Klinički centar u Kragujevac, dok je žena sa teškim povredama kičme i unutrašnjih organa smeštzena u ćuprijsku bolnicu i tokom noći je operisana.

Lekari u ćuprijskoj bolnici rekli su za RTS da se tokom noći kod Balajnca dogodio još jedan udes. Jedan mladić zadobio je teške povrede glave i prevezen je u Beograd.

(Kurir.rs/RTS)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...