POTRESNI DETALJI NESTANKA DEVOJČICE (9) IZ SENTE: Erikin otac za Kurir ispričao šta se tačno desilo sa detetom (FOTO)
Foto: S.U.

rešen nestanak

POTRESNI DETALJI NESTANKA DEVOJČICE (9) IZ SENTE: Erikin otac za Kurir ispričao šta se tačno desilo sa detetom (FOTO)

Crna Hronika -

Šandor Čordaš, otac devojčice Erike koja je bila nestala u Senti, ispričao je za Kurir da je A.T. u petak prespavao na njegovom zapuštenom salašu, na periferiji Sente. Radi se inače o višečlanoj socijalno ugroženoj porodici:

"Prespavao je u fotelji. Sutradan u prepodnevnim satima, zamolio me je da pustim Eriku da sa njim ode u prodavnicu. Rekao mi je da hoće da kupi hranu. Obećao je da će se na salaš vratiti do 14 sati. Sa prvim sumrakom postao sam sumnjičav. Otišao sam u policiju i prijavio ćerkin nestanak", ispričao nam je Šandor i priznao da se brine za Eriku.

foto: S.U.

A.T. je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, uglavnom krađa. Dok smo razgovarali sa Šandorom, stigla je policijska patrola i zamolila nas da se udaljimo, a ocu sugerisala da se vrati na salaš.

Ubrzo se pojavilo još nekoliko policijskih vozila, a nešto docnije i radnici Centra za socijalni rad iz Sente. Istragu vodi subotičko Više javno tužilaštvo.

foto: S.U.

Erika je danas pronađena oko 14 časova na železničkoj stanici u Senti i bila je u dobrom zdravstvenom stanju.

foto: S.U.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti, po nalogu nadležnog tužioca uhapsili su A.T. (1962) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo otmica.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

(Kurir.rs/S.U)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track