ČITAVA SENTA BILA U POTRAZI ZA DEVOJČICOM, KONAČNO STIGLE DOBRE VESTI: Mala Erika (9) pronađena sa beskućnikom na železničkoj stanici
Foto: S.U., MUP Srbije

Policija u munjevitoj akciji

ČITAVA SENTA BILA U POTRAZI ZA DEVOJČICOM, KONAČNO STIGLE DOBRE VESTI: Mala Erika (9) pronađena sa beskućnikom na železničkoj stanici

Crna Hronika -

Pripadnici MUP-a u Senti dali su se u potragu devojčicom Erikom Čordaš (9), nakon što je prijavljeno da je otišla u nepoznatom pravcu sa beskućnikom A.T. (56) i u munjevitoj akciji je pronašli na železničkoj stanici.

A.T. je prenoćio kod njih jer ga otac devojčice poznaje, kao i veliki broj Senćana, a jutros je krenuo da sa njom kupi hranu.

Zabrinuti otac devojčice
Zabrinuti otac devojčicefoto: S.U.

"U nekom trenutku je rekao da ide sa devojčicom da kupi hranu, ali im se od tada gubi svaki trag", otkrio je dobro obavešteni izvor Kurira dodajući da je i porodica nestale devojčice socijalno ugrožena.

foto: S.U.

Policijski službenici intenzivno su radili na pronalasku devetogodišnje devojčice a prema nezvaničnim saznanjima A.T. je povratnik i od ranije poznat policiji.

foto: S.U.
foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti, po nalogu nadležnog tužioca uhapsili su A.T. (1962) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo otmica.

On se sumnjiči da je odveo devetogodišnju devojčicu da kupe hranu, ali je nije vratio kući.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track