Najnovije vesti

LIKVIDACIJA U PIROTU! Ubijen Srđan Aleksić dok je izlazio iz automobila! ISPALILI RAFAL SA MOTORA PA POBEGLI
Arhivska fotografija, Foto: Damir Dervišagić

SAČEKUŠA

LIKVIDACIJA U PIROTU! Ubijen Srđan Aleksić dok je izlazio iz automobila! ISPALILI RAFAL SA MOTORA PA POBEGLI

Crna Hronika

Na parkingu koji se nalazi na uglu Takovske i Ulice 7. juli u Pirotu , oko 19 časova desila se pucnjava u kojoj je ubijen Srđan Aleksić. Kako kažu očevici, na njega je ispaljeno nekoliko hitaca dok je izlazio iz automobila marke "BMV", nakon što se uparkirao.

Saznajemo takođe, da su napadači bili na motoru i da su ispalili četiri hica u leđa žrtvi, a zatim se izgubili. Jedan od metaka pogodio je i susedni automobil marke "opel", čiji je vlasnik odmah pritekao u pomoć napadnutom Piroćancu.

- Hitna pomoć je stigla veoma brzo, ali su mogli samo da konstatuju smrt.

Pokušao sam da pomognem upucanom čoveku, ali mi je on izdahnuo na rukama. U trenutku pucnjave bio sam u radnji u kojoj mi je popravljan kompjuter. Da sam koji minut ranije izašao možda bi i mene pogodili - rekao nam je ovaj očevidac, vlasnik belog "opela", na kome je jedno zrno probušilo zadnje staklo.

Aleksić, je inače poznat ovdašnjim organima gonjenja zbog umešanosti u jedno ubistvo 2005. godine, kada je na ulazu u naselje Sarlah molotovljevim koktelom u automobilu spaljen pirotski ugostitelj Dejan Ilić. Policija je blokirala čitav kraj na ulazu u staro Tigrovo naselje, a istraga o večerašnjoj pucnjavi je u toku.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...