MLADOŽENJA POSLAO BRATA PO CIGARETE, ON POGINUO ISPRED SALE ZA VENČANJE! Željko istrčao, pokosio ga auto i ubio na mestu!
Foto: Dušan Milenković

Tragedija na veselju kod Šapca

MLADOŽENJA POSLAO BRATA PO CIGARETE, ON POGINUO ISPRED SALE ZA VENČANJE! Željko istrčao, pokosio ga auto i ubio na mestu!

Crna Hronika -

Željka Jevtića iz Krivaje usmrtio "reno" ispred restorana kad se vraćao iz prodavnice. Od siline udarca odleteo je nekoliko metara

Željko Jevtić (41) iz Krivaje kod Šapca poginuo je kada ga je mladoženja, inače njegov brat od strica, sa svadbenog veselja poslao u obližnju prodavnicu da mu kupi cigarete!

Živojin Jevtić, rođeni brat nastradalog čoveka, kaže za Kurir da je Željko na svadbi bio od jutra i da je pomagao u organizaciji.

foto: Dušan Milenković

- Moj brat nije ni pio ni pušio. Mladoženja, koji nam je inače rođak, zamolio ga je da mu kupi cigarete. Željko je otišao u prodavnicu i, kada se vraćao u restoran, koji je preko puta radnje, udario ga je "reno". Kažu da ga je nosio na krovu 70 metara - priča potreseni Jevtić.

Ljudi se okupili

On dodaje da je na svadbu rođaka došao u trenutku pogibije brata.

- Približavao sam se restoranu i video okupljene ljude da putu. Oni su skupljali neki rasuti novac. Ni na kraj pameti mi nije bilo da su to pare mog brata, koje su mu ispale prilikom udarca automobila. Ušao sam na veselje i posle nekoliko minuta su mi javili da mi je brat mrtav - kaže naš sagovornik.

nastradao na svadbi
nastradao na svadbifoto: Sonja Spasić

Očevici jezive nesreće kažu da je udarac bio toliko jak da je Jevtić odleteo nekoliko metara.

Spala mu patika

- Jedna patika mu je spala, a druga je ostala na njemu. Novac je bio rasut po ulici, a on je preminuo na licu mesta - priča očevidac i dodaje da je novac koji je ispao iz Jevtićevih džepova zapravo njegova ušteđevina.

- Svu ušteđevinu je nosio sa sobom jer se plašio lopova. Nedavno su mu obili kuću, pa je on iz predostrožnosti svuda sa sobom nosio te pare - kaže sagovornik.

prodavačica poslednja videla Željka
prodavačica poslednja videla Željkafoto: Sonja Spasić

Kako saznajemo, nesrećni čovek je iza sebe ostavio brata i majku.

- Nije se ženio i nema dece. Bio je duša od čoveka. Bog uvek uzima dobre ljude - rekla je uplakana snaja pokojnog Jevtića. Inače, mesto gde se tragedija desila neosvetljeno je i bez pešačkog prelaza.

Prodavačica poslednja videla Željka Bio je nasmejan i šalio se

Radenka Stegnjajić, prodavačica koja je poslednja videla Željka živog kada mu je prodala cigarete, kaže da ne može da zaboravi zvuk koji je čula kada je automobil udario Jevtića. - I sad se sećam njegovog osmeha. Našalili smo se, kupio je tri pakle cigareta od 300 dinara, rekla sam mu tri puta tri - devet, a on meni: "Kad sam išao u školu, bilo je šest", našalio se. Kada je izašao, nije prošao ni minut, odjeknuo je udarac. Da je bar taj minut duže ostao u radnji... - priča potresena prodavačica i dodaje da je telo nesrećnog Jevtića videla kod bagera koji je parkiran pored puta.

(Kurir.rs/ Jelena Rafailović/ Foto: Sonja Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track