SLUČAJ HAMER: Šotra se branio ćutanjem, određen mu pritvor do 30 DANA
Foto: Printscreen Kurir Tv

krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nasilničko ponašanje

SLUČAJ HAMER: Šotra se branio ćutanjem, određen mu pritvor do 30 DANA

Crna Hronika -

BEOGRAD - Aleksandar Šotra danas se na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem povodom sumnji da je vozio džip "hamer" i njime u subotu napravio niz incidenata u centru Beograda.

Sud mu je na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

To je učinjeno na predlog Tužilaštva koje je nakon saslušanja predložilo sudu da mu odredi pritvor do 30 dana, rečeno je u Tužilaštvu.

Tokom saslušanja Šotra je iskoristo svoje pravo da ne iznosi odbranu, odnosno rešio je da se brani ćutanjem. Tereti se da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nasilničko ponašanje.

MUP je u ponedeljak saopštio da je vozač "hamera" u subotu vozilom izazvao nekoliko incidenata, najpre tako što je u Terazijskom tunelu zakačio i oštetio nekoliko automobila, a potom je, kako se sumnja, prošao Svetogorskom ulicom, gde je na raskrsnici sa Palmotićevom ulicom srušio semafor i stubiće.

Nakon toga on je, kako se sumnja, udario vozilom u kiosk u kojem je bila radnica, koja je lakše povređena, a potom i u zid, navodi se u saopštenju MUP.

Mediji su preneli da Aleksandar Šotra, rođeni brat poznatog stend ap komičara Olivera Šotre i sin biznismena Rajka Šotre. Navode i da se u ponedeljak u pratnji advokata pijavio policiji u policijskoj stanici "Stari grad".

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Kurir TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track