Najnovije vesti

ZLA KOB PORODICE! Rođak porodilje koja je poginula na putu za bolnicu ČUDOM preživeo stravičan lančani udes pre par meseci! PROGLASILI GA I MRTVIM!
Foto: Privatna Arhiva, Dado Đilas

teška sudbina!

ZLA KOB PORODICE! Rođak porodilje koja je poginula na putu za bolnicu ČUDOM preživeo stravičan lančani udes pre par meseci! PROGLASILI GA I MRTVIM!

Crna Hronika

Aleksa Ilić rođak je Jovane Milenković, porodilje koja je nakon što je carskim rezom nakon stravičnog udesa donela na svet sina, podlegla povredama koje je zadobila. 

 

 

- To Čokotino brdo je celo u krivinama i skoro nikad se ne čisti od snega, a u ova dva dana je baš napadao. U kolima je bila i njena sestra, koja je u lošem zdravstvenom stanju, ali nadamo se da će se oporaviti - kaže Ilić.

 

A ovo nije prva saobraćajka koja je pogodila Jovaninu porodicu. Naime, i Aleksa je samim čudom preživeo udes o kom je brujala Srbija, a neki mediji su ga čak proglasili i mrtvim.

 

foto: Dado Đilas, Privatna Arhiva

Na auto-putu Beograd-Niš kod Jagodine 10.oktobra oko 7 časova dogodila su se dva lančana sudara u kojem je 6 osoba poginulo na licu mesta, a jedna u bolnici od zadobijenih povreda.

 

Aleksa je bio učesnik tog stravičnog udesa.

 

"Kada se vidi slika Pežoa, zaista je nestvarno kako smo posle udesa iskočili napolje kod bankine i ostali živi. Moji bližnji pročitali su na portalima da sam podlegao povredama i umro. To je objavila jedna kuća, a onda su počele da pruzimaju i ostale tako da sam zvao odmah telefonom bližnje da im kažem da to nije tačno", priča Ilić.

 

On kaže da su svi u koloni po klizavom kolovozu vozili polako.


"Mi smo kod jednog mosta uočili maglu, ali normalnu maglu, ne tako gustu. Onda smo polako ulazili u neki gusti crni dim gde se nije videla ni traka ni zaustavna traka, ni katadiopteri - tačke za maglu, nikakva svetlosna signalizacija. Nije se ništa videlo na metar i nas je udario otpozadi neki kamion, a mi smo se zakucali valjda u prikolicu. Prijateljica mi je tada rekla "Izlazimo Aki, izlazimo". Izašli smo negde prema bankini i onda je počelo da puca iza nas i da se čuju krici. Pucalo je nešto na sve strane, ali mi to nismo videli zbog tog crnog dima. Ja se samo sećam da sam posle udara otpozadi potpuno reflerksno skrenu na levo. Ne znam da li nas je to spaslo", priča Ilić.

 

On kaže da su ubrzo došli vatrogasci, Hitne pomoći koje su vadile povređene ljude iz smrskanih automobila.

 

 

Da podsetimo, u udesu kod Kruševca na licu mesta je poginuo Stefan (26), Jovanin muž. Ona je sa teškim povredama prebačena u bolnicu, gde je dan kasnije preminula.

 

Kurir.rs

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...