Najnovije vesti

VEZAO STARICU ZAVESOM, PA JE SILOVAO, A SADA NA SUĐENJU IZNEO ŠOKANTNE DETALJE: Probudio sam se u krevetu KRVAV, u džepu sam pronašao zlatne minđuše! Manijak iz Zaječara se vadi na lekove i alkohol
Foto: Profimedia

HOROR

VEZAO STARICU ZAVESOM, PA JE SILOVAO, A SADA NA SUĐENJU IZNEO ŠOKANTNE DETALJE: Probudio sam se u krevetu KRVAV, u džepu sam pronašao zlatne minđuše! Manijak iz Zaječara se vadi na lekove i alkohol

Crna Hronika

Na glavnom pretresu u Višem sudu u Zaječaru, Rade Đorđević (22), protiv koga je podignuta optužnica da je krajem avgusta prošle godine silovao, prebio i opljačkao svoju sugrađanku M.R. (80), priznao je izvršenje ovog dela, ali je kazao da se ničega ne seća jer je, kako je izjavio, "tog dana bio pijan, pušio marihuanu, progutao šaku anidepresiva i uzeo ekstazi".

 

"Ničega se ne sećam. Znam samo da sam se ujutru probudio u svom krevetu i da sam bio krvav, u džepu sam pronašao zlatne minđuše, koje sam prodao u jednoj zlatari, nakon čega sam uhapšen", kazao je Đorđević.

 

On se tereti da je 21. avgusta prošle godine, posle ponoći, upao u kuću M.R. Ženu je zavezao zavesom i tukao da bi mu ona kazala gde drži novac. Na kraju, nakon batinjanja koje trajalo oko dva časa, silovao je nesrećnu ženu, posle čega joj je iskidao minđuše sa ušiju, a iz novčanika ukrao par hiljada dinara.

 

"Priznao sam delo, nakon što su mi predočeni dokazi – kazao je Đorđević, koji je, najpre, negirao da je izvršio to delo. – Ali, ja sam tog dana pio od devet ujutru do ponoći. Počeo sam sa rođakom, kod koga sam pio "čivas" i zajedno smo popili oko litar tog pića, posle čega sam ja, oko 20 časova, otišao u kafanu.

 

On je izjavio da je u kafani pio crno vino i da je sve vreme pušio marihuanu. Kazao je da je i popio šest ili sedam tableta "ksalola" i "ekstazi", nakon čega se, kako je kazao, više ničega ne seća.

 

Izricanje presude je zakazano za 22. januar, a Đorđeviću, ako se oglasi krivim, preti kazna i do 15 godina robije.

 

(Kurir.rs/Blic)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...