STEFANOVIĆ OTKRIO KOJI CRNOGORSKI KLAN JE NAJJAČI U SRBIJI: Škaljaraca ima više nego kavčana, ali baš me briga, sve ćemo ih hapsiti!
Foto: Printscreen Kurir TV

borba protiv kriminala

STEFANOVIĆ OTKRIO KOJI CRNOGORSKI KLAN JE NAJJAČI U SRBIJI: Škaljaraca ima više nego kavčana, ali baš me briga, sve ćemo ih hapsiti!

Crna Hronika -

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je danas da pripadnika škaljarskog klana u Srbiji ima više nego pripadnika "kavčana".

"U ovom trenutku intezivnije je delovanje škaljarskog klana, veći je broj pripadnika uključen u kriminalne aktivnosti na teritoriji Srbije. Ali to ne znači da ne hapsimo svakoga... pa, mene baš briga koji je klan. Ja neću da postoji ni jedan klan, neću da postoji kriminalac koji nije ni u jednom klanu, neću da postoji bilo ko a da ugrožava bezbednost građana Srbije", rekao je Stefanović.

"Što se nas tiče, hoćemo da uhapsimo apsolutno svakog. Baš me briga za klanove, sve treba pohapsiti do jednog", dodao je ministar.

Stefanović je rekao da su škaljarski i kavački najveći klanovi koji deluju u Srbiji, ali da to nisu jedine kriminalne grupe.

Ministar je dodao da se mora shvatiti da ako jedan klan deluje intezivnije i ima više pripadnika, naravno da će više njihovih pripadnika biti uhapšeno nego od nekih maloljudnijih klanova.

(Kurir.rs/R.M./Foto: Printscreen Kurir TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track