Najnovije vesti

ZLA KOB AZIROVIĆA! ŠOKIRALI SRBIJU ZLODELIMA: Brat mu je na smrt pretukao bebu od 19 meseci, sestra ubila oca jer je silovao, a sad je i on optužen ZA GNUSAN ZLOČIN U PORODICI!
Foto: T. S.

užasno!

ZLA KOB AZIROVIĆA! ŠOKIRALI SRBIJU ZLODELIMA: Brat mu je na smrt pretukao bebu od 19 meseci, sestra ubila oca jer je silovao, a sad je i on optužen ZA GNUSAN ZLOČIN U PORODICI!

Crna Hronika

D. A. (33) iz Bora, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao maloletnu svastiku M. B. (16) rođeni je brat Aleksandra Azirovića iz istog grada, koji je u novembru 2013. godine na smrt pretukao svoju 19-mesečnu bebu. Uz to, oca D. A. ubila je ćerka, odnosno njegova sestra i to zbog silovanja.

 

Zapleteni odnosi familije koja je izrodila toliko nasilnika, ne prestaju da šokiraju Srbiju. Pre desetak godina, oca D. A. ubila je njegova ćerka, to jest rođena sestra uhapšenog silovatelja. Devojka se na taj korak odlučila zbog toga što ju je otac navodno duže vreme u kontinuitetu silovao.

 

Kako pišu Večernje novosti, sestra D. A. je udarcima metalnom šipkom oca ubila na spavanju, nakon čega je njegovo telo odvukla do ivice napuštenog površinskog kopa i bacila ga u jamu.

 

Telo je pronađeno nekoliko meseci kasnije u poodmakloj fazi raspadanja. Nakon obdukcije, utvrđeno je da je reč o ubistvu, nakon čega je devojka sve priznala policiji i ispričala detalje, govoreći da više nije mogla da trpi svakodnevna seksualna zlostavljanja.

 

Uz to, rođeni brat D. A. je Aleksandar Azirović iz Bora, koji je 2013. pretukao pa potom udavio svoju 19-mesečnu bebu.

 

Tog dana, Azirović je zaustavio policijsku patrolu u centru Beograda i zatražio da pozovu Hitnu pomoć jer njegovo dete "ne diše". Policija je, međutim, primetila da dete na sebi ima vidljive povrede, koje je Azirović objasnio navodnim padom sa kreveta.

Nakon obdukcije je, međutim, utvrđeno da je dete pretučeno tupim predmetom na smrt, a na njenom telu su bili čak vidiljivi i tragovi davljenja. Policija je odmah kontaktirala roditelje preminule devojčice, a oni su negirali bilo kakvu vezu sa ubistvom deteta.

 

Nasuprot tome, otac bebe je govorio da je dete ostavio na čuvanje nekoj ženi, čije je ime i prezime dao policiji. Ipak, žene sa takvim imenom nije bilo, a kada su ga ponovo upitali, dao je ime neke druge žene.

 

Sa tom drugom policija ja stupila u kontakt, ali je ubrzo utvrđeno da ona nema veze sa porodicom i da nije čuvala devojčicu. Sumnja je ubrzo pala na oca, a kada su mu istražitelji predočili dokaze da je on tog dana bio sa detetom, odlučio je da se brani ćutanjem.

 

Kako su mediji ranije preneli, ubijena devojčica ima i brata blizanca, a supruga ovog monstruma je u trenutku ubistva bila trudna i nosila je trojke. Otac monstrum je nedugo zatim osuđen na 20 godina robije.

 

 

 

Kurir.rs/Novosti

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...