NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD MEDVEĐE: Dečak (12) ubio se očevim pištoljem na stravičan način, pored tela našli oproštajno pismo
Foto: Dragana Udovičić

roditelji neutešni, negosavlje zavijeno u crno

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD MEDVEĐE: Dečak (12) ubio se očevim pištoljem na stravičan način, pored tela našli oproštajno pismo

Crna Hronika -

MEDVEĐA - Dečak N. M. (12) iz sela Negosavlje kod Medveđe izvršio je sinoć samoubistvo pucajući sebi u usta očevim pištoljem, a pored njegovog beživotnog tela pronađeno je oproštajno pismo upućeno roditeljima.

Ova nezapamćena tragedija u opštini Medveđa dogodila se oko 18 sati u porodičnoj kući, kada je poziv u pomoć stigao u Dom zdravlja Medveđa, ali lekari nisu ništa mogli da učine jer dečak nije davao znakove života, potvrđeno je nezvanično Jugmedii.

Dečak je bio učenik 6. razreda OŠ „Radovan Kovačević“ u Medveđi. Takođe prema potvrđenim informacijama, dečak je očev pištolj izvukao iz zaključane ladice, koju je obio.

Kako Kurir saznaje dečak se ubio zbog loših ocena u školi.

Porodica ima još jedno dete, mlađu devojčicu, a majka dečaka koji je digao ruku na sebe je trudna. Meštani kažu da je reč o dobroj porodici i da nikada ništa nije ukazivalo na moguću tragediju. Uviđaj na licu mesta obavili su nadležni iz Višeg tužilaštva Leskovac.

(Kurir.rs/Jugmedia/Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track