Najnovije vesti

JEZIV PRIZOR U ZGRADI U KOJOJ JE MONSTRUM SA ZVEZDARE USMRTIO MILOŠA! Umrlica pocepana, razlupano staklo! Upućene potresne poruke na Fejsbuku (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, Kurir, Facebook

ŠOK stravičan prizor u zgradi ubijenog studenta

JEZIV PRIZOR U ZGRADI U KOJOJ JE MONSTRUM SA ZVEZDARE USMRTIO MILOŠA! Umrlica pocepana, razlupano staklo! Upućene potresne poruke na Fejsbuku (FOTO)

Crna Hronika

Mesto na kom su prijatelji palili sveće i ostavljali cveće za brutalno ubijenog studenta Miloša Mileusnića, koga je zverski ubio „ubica s Fejsbuka“ Neđeljko Đurović, prethodnih dana je oskrnavljeno, a umesto umrlice stanari su na vratima zatekli razbijeno staklo.

Ove informacije pojavile su se na Fejsbuk grupi Pravda za Miloša, na kojoj su njegovi prijatelji pokrenuli i peticiju da Neđeljko Đurović, koji je osumnjičen da je ubio studenta iz Čačka, dobije doživotnu robiju.

- Ovo je mesto gde je stajala Miloševa umrlica zajedno sa cvećem i svećama koje su palili mnogi drugari, poznanici! Umesto toga sada stoji jedno razbijeno staklo! U razgovoru sa stanarima zgrade utvrđeno je da su i oni palili sveće, i da niko od stanara zgrade nije odgovoran za ovo - napisano je na ovoj grupi.

Administratori stranice za ovakav čin optužili su ljude bliske osumnjičenom Đuroviću.

- Bliski ljudi ubice se ne smiruju! Ovo je jedna velika sramota koja mora da se zaustavi! Ljudi, čemu ovolika mržnja i bes? Gde će vam duša?! Ako je uopšte imate! Oteo je jedan mlad život bez ikakvog razloga!! Ništa vam nije sveto! - napisali su gnevni prijatelji, dodavši da će ih ovo naterati da izdrže u zahtevanju maksimalne kazne.

Kurir / J. I.

Foto: Privatna arhiva, Kurir, Facebook

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...