Najnovije vesti

KOMŠIJE MIHAJLA OTKRIVAJU KAKO JE ŽIVEO NAJVEĆI MAKRO U SRBIJI! Igrao je fudbal, studirao u Beogradu i vodio tajni život! KAD MU SRETNEM MAJKU, OD SRAMOTE OKRENE GLAVU!
Foto: Kurir/printscreen

KOMŠIJE MIHAJLA OTKRIVAJU KAKO JE ŽIVEO NAJVEĆI MAKRO U SRBIJI! Igrao je fudbal, studirao u Beogradu i vodio tajni život! KAD MU SRETNEM MAJKU, OD SRAMOTE OKRENE GLAVU!

Crna Hronika

U Jevremovcu, prigradskom naselju u okolini Šapca gde je živeo makro Mihailo Maksimović, svi su u šoku posle hapšenja njihovog meštanina protiv kog se sada vodi istraga zbog trgovine ljudima.

U ovom kraju, gde živi njegovi roditelji, samo se o tome priča. Meštani su i dalje u čudu, teško im poveruje kakav život vodi njihov komšija.

 

- Verujte mi, ja i dalje ne mogu da verujem da je to istina. Mi ga znamo kao finog dečka. Bavio se sportom i živeo zdrav život - priča jedan od komšija koji, kao i većina meštana ovog prigradskog mesta udaljenog tri kilometra od centra Šapca.

 

Mihailo je, kako saznajemo trenirao fudbal. U Šapcu je završio srednju Ekonomsko-trgovinsku školu, koja se smatra jednom od prestižnijih škola u gradu na Savi.

 

Posle toga je, kako navodi naš izvor, završio poslovne studije u Beogradu.

 

foto: Nemanja Pančić

 

Sve to ukazivalo je da se radi o pristojom momku, dok u medijima nije odjeknula vest o hapšenju Maksimovića na beogradskom aerodromu pod sumnjom da je iznajmljivao stanove u Beogradu u kojima je podvodio devojke VIP klijentima. Prilikom hapšenja kod njega su pronađene sveske sa evidencijom, lap top kao i mobilne telefone.

 

- Oni su stariji od mene, ali ono što znam je da je bio normalan mladić. Njegova devojka je takođe iz prigradskog mesta, ali iz suprotnog kraja. Jedan njegov drug je ovde držao kafanu u koju su išli mladi. Tu izlazi pola grada, uglavnom mlađe generacije – priča naš sagovornik, ne želeći da otkriva identitet.

 

Stariji odmahuju glavom, ne želeći da govore jer znaju porodicu Maksimovića.

 

foto: Nemanja Pančić

 

- Oni žive skromno. Nismo ništa primetili da odskaču od drugih. Neki dan sam vide majku u prodavnici. Žena je delovala izbezumljeno. Okrenula j eglavu na drugu stranu – priča sagovornik.

 

Prijavile ga "njegove devojke"

 

Dve devojke koje su radile za uhapšenog makroa Mihaila Maksimovića odlučile su da sarađuju sa policijom i dobile su status posebno osetljivih svedoka.

 

Maksimović, važi za jednog od makroa u lancu glavnog, i ranije je osuđivan za podvođenje. Posle hapšenja 2014. kada je u njegovom automobilu nađen spisak devojaka koje su radile za njega, kao i lista klijenata, sklopio je nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je tada osudio uslovno na deset meseci zatvora, sa rokom provere od tri godine. Platio je i novčanu kaznu od 120.000 dinara.

 

Isplivale šokantne prepiske
Isplivale šokantne prepiskefoto: Privatna Arhiva

 

Sada se, međutim, i on i njegov brat, koji je uhapšen s njim, nalaze u mnogo većem problemu, jer su devojke odlučile da progovore o svemu.

 

Protiv Mihaila i njegovog brata Dušana Milenkovića odlučile su da svedoče devojke koje su podvodili, tvrdeći da su ih oni "psihički maltretirali i terali da troše velike količine novca kako bi ugrađivale silikone, išle na treninge i ginekološke preglede o svom trošku, ali i na kurs lajfkoučinga".

 

foto: Facebook

 

Dušan je uvek važio za dobrog momka.

 

- Uvek je bio pozitivan i dobar momak. Vedrog je duha i iz dobre porodice. Školovan i pametan dečko, ne znam šta mu je trebalo da se uvuče u takve stvari. Mogao je i na drugi način da zaradi novac - rekao je izvor.

 

Mihajlo Maksimović i njegov mlađi brat Dušan Milenković u pritvoru su od kraja februara i protiv njih se vodi istraga zbog sumnje da su učestvovali u trgovini ljudima, odnosno da su devojke primoravali da pružaju seksualne usluge za novac.

 

- Oni su se na saslušanju branili ćutanjem i određen im je pritvor. Devojke za koje se sumnja da su bile žrtve dobile su status posebno osetljivih svedoka - potvrdio je izvor.

 

(Kurir.rs/Blic)

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...