Najnovije vesti

ZA NOĆ SAM IMALA 5 ILI 6 KLIJENATA, RADILA 25 DANA MESEČNO! MIHAJLU 45 EVRA PO SATU, MENI 105! Otkrivamo šta je prostitutka rekla na saslušanju!
Foto: Printscreen

progovorila

ZA NOĆ SAM IMALA 5 ILI 6 KLIJENATA, RADILA 25 DANA MESEČNO! MIHAJLU 45 EVRA PO SATU, MENI 105! Otkrivamo šta je prostitutka rekla na saslušanju!

Crna Hronika

Morala sam da radim 25 dana mesečno i da za noć imam pet ili šest klijenata, rekla je devojka koja je radila za najpoznatijeg srpskog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca
 

Za makroa Mihajla radila sam od novembra 2017. godine do januara 2019, kada sam s koleginicama uhapšena u jednom od najluksuznijih hotela u prestonici. Čim smo ušle u hotelsku sobu s klijentima iz Turske, stavili su nam lisice na ruke.


Ovo je navodno na saslušanju pred tužiocem ispričala jedna od devojaka koje su radile za najpoznatijeg srpskog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se tereti za trgovinu ljudima. Ona je detaljno ispričala kako je stupila u kontakt sa uhapšenim Maksimovićem, ali i kako je funkcionisao lanac prostitucije.

 

Radila u teretani

 

- Maksimovića sam upoznala preko drugarice koja je već radila za njega. Odlučila sam da se bavim tim poslom zbog loše materijalne situacije u kojoj sam se nalazila. Pre toga sam bila zaposlena u teretani - kazala je ona.

 

foto: Profimedia

 

- Povezali smo se i našli se na sastanku u jednom kafiću, gde smo se dogovorili da moja cena za sat bude 150 evra, od čega bi 30 posto išlo njemu, dok bi meni ostajalo ostalo. Meni se takav dogovor dopao, a imala sam obavezu da radim 25 dana mesečno i da za noć imam pet ili šest klijenata - objasnila je devojka.

 

Ona je navela da je Maksimović devojkama dozvoljavao da odbiju klijente ukoliko nisu želele da budu s njim.

 

- U tom slučaju morale smo da platimo kaznu, to jest da Mihajlu isplatimo njegovih 30 posto, iako nismo pružile uslugu. Dešavalo se da odbijem neke klijente, pa sam plaćala kazne i moja mesečna zarada je bila tri do tri i po hiljade evra - navodno je rekla ova devojka.

 

 

Prostitutka je kazala i da je Mihajlo sarađivao s bratom Dušanom Milenkovićem, koji je, kao i on, uhapšen prošlog meseca.

 

- Mihajlo je ugovarao posao s klijentima i javljao nam je kada i gde vozač dolazi po nas. Imale smo fitnes trenera, fotografa, pa čak i advokata za slučaj da nas policija uhapsi. Poslove je vodio Mihajlo, dok je Dušan uglavnom bio vozač, on nas je vozio do mesta na kome je trebalo da se sastanemo s klijentom - kazala je saslušana devojka.

 

Podsetimo, Maksimović je uhapšen u martu ove godine, kada se s Kipra vratio u Srbiju. Lisice na ruke stavljene su i njegovom bratu Dušanu Milenkoviću, koji mu je pomagao u poslu i preuzeo devojke kada je Maksimović otputovao na Kipar.

 

foto: Facebook

Ne goni brata makroa
 

Dušan je bio fin, Mihajlo je vikao


Devojka koja je saslušana kao žrtva pridružila se krivičnom gonjenju Mihajla Maksimovića, ali ne i Dušana Milenkovića.

- U poslednje vreme Dušan je preuzeo poslove i ne pridružujem se krivičnom gonjenju protiv njega jer je on bio veoma fin i mogli smo sve da se dogovorimo. Pridružujem se gonjenju Mihajla, jer je umeo da viče na nas, da u raspravama bude grub i da nas vređa - kazala je devojka.

Hapšen i 2014. pa sklopio sporazum
 

Mihajlo Maksimović u žiži javnosti se našao krajem 2014. godine, kada je prvi put uhapšen zbog posredovanja u prostituciji. Zanimljivo je da je on i tada imao veoma uredne poslovne knjige, kao i katalog devojaka. On je posle osam meseci sklopio sporazum s Prvim osnovnim tužilaštvom i osuđen je na 10 meseci zatvora uslovno, s rokom provere od tri godine.

(Kurir.rs/ Danijela Jovanović/ Foto: Kurir/printskrin)

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...