UHAPŠENA ŽENA IZ GRADIŠTA: Majka podvodila ćerku!
Foto: T.S.

zlo

UHAPŠENA ŽENA IZ GRADIŠTA: Majka podvodila ćerku!

Crna Hronika -

Požarevačka policija uhapsila je V. M. (43) iz Velikog Gradišta zbog sumnje da je svoju 13-godišnju ćerku podvodila muškarcima i za to uzimala novac.

Osim V. M, koja se tereti za trgovinu ljudima, navodno je uhapšen i jedan muškarac, koji je osumnjičen da je izvršio obljubu nad maloletnicom.

- Sumnja se da je V. M. svoju maloletnu ćerku od početka ove godine primoravala na seksualne odnose s više muškaraca, koji su joj za tu uslugu plaćali. Nakon toga majka je od nesrećne devojčice uzimala sav novac koji je ona dobijala od starijih mušterija - priča naš sagovornik iz istrage i nastavlja:

- Reč je o porodici koja se nalazi u veoma teškom materijalnom stanju, a maloletnica je pre svega ovoga već izmeštena iz primarne porodice. Ona je tek nakon odvajanja od majke skupila hrabrost i priznala šta se dešavalo iza njihova četiri zida i prijavila policiji da je bila žrtva zlostavljanja i trgovine ljudima. Devojčica, koja još nije napunila 14 godina, pretrpela je teške traume i živela u paklu nekoliko meseci.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, V. M. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku biti saslušana pred tužiocem.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: Ilustracija T.S. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track