SAHRANJENA SVIREPO UBIJENA ŽENA IZ MOLA: Muž je polio benzinom i zapalio, jer nije htela da mu pomogne sa terapijom insulina
Foto: S.U.

tuga

SAHRANJENA SVIREPO UBIJENA ŽENA IZ MOLA: Muž je polio benzinom i zapalio, jer nije htela da mu pomogne sa terapijom insulina

Crna Hronika -

MOL - Slavica Ludman (47) iz Mola, koju je suprug Karolj (58) polio benzinom i zapalio, sahranjena je u ponedeljak na lokalnom pravoslavnom groblju.

Od nje su se oprostili sin Saša, rođaci, komšije, prijatelji i kolege iz OŠ “Novak Radonić” iz Mola. Niko nije mogao da zadrži suze na sahrani posmrtnih ostataka žene koja je u noći između petka i subote usmrćena na svirep način, a tokom pogreba kiša nije prestajala da pada.

foto: S.U.

Slavica je preminula od posledica gušenja dimom i vatre koja je ugljenisala telo. Njen suprug trebalo je da bude saslušan danas, ali će se to, najverovatnije, dogoditi u utorak.

- Saslušanje je prolongirano dok se Karolj potpuno ne oporavi. On se nalazi u Opštoj bolnici u Senti. Sve ukazuje da je motiv ovog zločina ljubomora - potvrdio je Kuriru u istragu dobro upućen izvor i precizirao da je Karolj jedini svedok požara koju je izazvao tako što je Slavicu polio benzinom i zapalio.

Kao što smo već pisali, Karolj je kobne večeri zatražio od Slavice da mu pomogne oko insulina. Ležala je u krevetu i odbila da mu pomogne.

foto: S.U.

- Karolja je to razbesnelo. Sam je sebi dao insulin. Otišao je u dvorište uzeo kanister sa benzinom, polio ženu, a onda je zapalio. Tada mu je vatra zahvatila lice i ruke. Izašao je napolje da se polije vodom, a kad se vratio u kuću, Slavičino telo već se pretvorilo u buktinju - potvrdio nam je izvor blizak istrazi.

Od opekotina na licu i šakama, Karolj se oporavlja u bolnici i nije životno ugrožen, njegovo stanje je stabilno, a ispred sobe dežura policija.

(Kurir.rs/S.U)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track