Najnovije vesti

užas u ulici desanke maksimović u Beogradu

DETALJI TEŠKE PORODIČNE TRAGEDIJE NA VRAČARU, RODBINA OTKRIVA: Jelena i Boško imali su sjajan brak, sinove, dve firme i lepo su živeli, a onda su zapali u dugove... NESREĆNU ŽENU MUŽ UBO NOŽEM U VRAT (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Crna Hronika

BEOGRAD - U stanu u ulici Desanke Maksimović na Vračaru, u samom centru Beograda, jutros se dogodila porodična tragedija.

1 / 12 Foto: Printscreen Prva TV

Policija je pronašla mrtvu 52-godišnju Jelenu S, a pored nje i njenog muža Boška S. (44) koji je u trenutku ulaska policije u stan davao znake života. Pored njega pronađen je i nož.

foto: Vladimir Šporčić

Kako Kurir nezvanično saznaje, muž je izbo ženu a onda pokušao da sebi oduzme život. Ubo ju je nožem u vrat usled čega je nesrećna žena preminula, a onda je sebi prerezao vene. Hitno je prebačen u bolnicu gde je zbrinut.

- Imali su sjajan brak i lepo su živeli, dva već odrasla sina... Imali su i dve firme za jonizatore za prečišćavanje vode, ali su pre par meseci zapali u baš velike dugove... Počeli su da rasprodaju i te neke nekretnine koje su imali ne bi li se izvukli - ispričali su Kuriru rođaci, koji nisu hteli da im se imena pojave u javnosti, dodajući da niko nije mogao ni da pretpostavi da ovako nešto može da se desi.

foto: Vladimir Šporčić

- Nikada nije bilo nikakvog nasilja u njihovoj porodici, a da mi znamo... Ni prijave, niti bilo čega sličnog - kažu rođaci u neverici nagađajući da bi veliki dugovi u kojima su se nedavno našli zbog propalog posla mogli da budu uzrok ove užasne tragedije. 

foto: Vladimir Šporčić

Policijski uviđaj je u toku.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...