Najnovije vesti

MACOLU, GARDEROBU I HRANU SPAKOVAO U RANAC PA KRENUO U KRVAVI PIR: Trostruki ubica iz Novog Sada detaljno isplanirao stravičan ZLOČIN! ŠOK SAZNANJA
Foto: Kurir/Slađana Stojanović, Printscreen/MUP Srbije

užas

MACOLU, GARDEROBU I HRANU SPAKOVAO U RANAC PA KRENUO U KRVAVI PIR: Trostruki ubica iz Novog Sada detaljno isplanirao stravičan ZLOČIN! ŠOK SAZNANJA

Crna Hronika

Tri dana novosadski policajci neprestano su tragali za Goranom Jankovićem zbog sumnje da je u petak ujutru u Novom Sadu nasmrt pretukao svoju suprugu Mirjanu Janković i njene roditelje, čemu su svedočili njegovi sinovi.

Istražitelji smatraju da je osumnjičeni sve uradio sa dobro pripremljenim planom, o čemu svedoče detalji njegovog skrivanja.

Izvor iz policije priča da se, i pored Jankovićeve šture izjave u policiji, polako "slažu sve kockice" te da se potvrđuju preliminarni rezultati istrage da je sa namerom došao u kuću Mirjaninih roditelja da počini zločin.

Prema rečima izvora, skoro da je sigurno da je Janković uradio sve sa predumišljajem, a pre nego što je počinio zločin otišao je u kafanu i popio par pića.

1 / 10 Foto: Kurir

Čim je ušao u kuću porodice Pajić, Goran je počeo da viče i prvo je nasrnuo na tasta Branislava.

"Prvo je nasrnuo na njega jer je znao da ga on jedini može sprečiti pošto je bio korpulentan čovek", priča izvor.

Branislava je jedva savladao sa nekoliko udaraca u glavu, a Mirjana je pokušavala da ga u tome spreči dok je Nada sklanjala decu.

Zatim je, kako kaže izvor iz istrage, krvnički izudarao Mirjanu, a kada je Nada uzviknula: "Eto, jesi li sad zadovoljan zete?", okrenuo se i čekićem utukao na kućnom pragu.

Nakon krvavog pira seo je u svoj automobil i u želji da zavara trag, uputio se prema Dunavu gde je pored jedne firme ostavio automobil i dalje otišao peške.

"Forenzičari u automobilu nisu pronašli pribor za hitnu pomoć što nam je dalo novi trag da ubica izgleda nema suicidne namere tako da smo pojačali potragu sve dok u nedelju oko 23 sata nismo dobili dojavu od jedne sugrađanke da je osumnjičeni viđen u blizini Bulevara cara Lazara u naselju Liman 4. Čitavu noć smo "češljali" teren i ujutru nas je pozvao vlasnik broda sa dunavca uz Ribarsko ostrvo i rekao nam da ima nekog na plovilu", priča izvor.

Pošto su bili u blizini, uhapsili su ga za svega par minuta a on je, objašnjava izvor, pokušao da pobegne sa broda.

Sumnje da je sve učinio sa predumišljajem potkrepljuje i činjenica da je imao spremnu čistu odeću, da se oprao od krvi, presvukao, te da je čak imao i nešto hrane uz sebe pa je to jeo uz neke grickalice i ostatke zatečene na brodu.

Podsetimo, Janković je imao zabranu prilaska Mirjani koju mu je Osnovni sud izrekao 11. maja zbog nasilja u porodici. Mirjana ga je tad napustila i preselila se sa decom kod roditelja. Janković to nije mogao da podnese, molio ju je preko prijatelja da mu se vrati, a pošto nije htela, došao je u dom njenih roditelja i brutalno ih sve ubio.

(Kurir.rs/Blic)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...