PRLJAVE CRNE TRENERKE I MAJICA, CRVEN U LICU...Svedok otkrio kako je uhapšen trostruki ubica iz Novog Sada! DOK SU GA PRIVODILI PRONAŠLI MU I NOŽ (VIDEO)
Foto: Printscreen/MUP

akcija policije

PRLJAVE CRNE TRENERKE I MAJICA, CRVEN U LICU...Svedok otkrio kako je uhapšen trostruki ubica iz Novog Sada! DOK SU GA PRIVODILI PRONAŠLI MU I NOŽ (VIDEO)

Crna Hronika -

Trostruki ubica Goran Janković uhapšen je danas nešto pre 12 časova na Ribarcu.

On se prema nezvaničnim informacijama krio na jednom brodu na Dunavu, a kod njega je navodno pronađen i nož. Osumnjičeni nije pružao otpor prilikom hapšenja.

1 / 9 Foto: Kurir/Slađana Stojanović

Lice ubice dok su ga privodili u stanicu bilo je crveno izobličeno, a on je uhapšen u crnoj jakni i prljavim crnim trenerkama.

"Kada smo dolazili jutros video sam da su policajci napravili blokadu, levak kod bivšeg Brodogradilišta i Kasarne Moranrice. Videli smo ih svuda po Ribarskom ostrvu i po Šodrošu. Zavirivali su po svakom žbunu, kući i drvorištu, a nama su pokazivali fotografije osumnjičenog i pitali da li smo ga videli. Negde oko 11.30 sati smo videli da svi trče ka jednom od šumaraka i bukvalno je 10 pripadnika policije nosilo čoveka i ubacili su ga u maricu. Komšija koji je bio bliži je u tom mladiću prepoznao osobu sa fotografije koju su nam prethodno pokazivali", ispričao je svedok za novosadski portal 021.

Podsetimo, Janković je osumnjičen da je pre tri dana izvršio trostruko ubistvo u novosadskom naselju Telep. Svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, ubio je tupim predmetom, tačnije macolom.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track