NOVO ŠOK SAZNANJE! POLICIJA JOŠ SINOĆ DOBILA DOJAVU GDE SE GORAN KRIJE: Evo šta je odalo trostrukog ubicu iz Novog Sada!
Foto: Kurir/Slađana Stojanović, Printscreen/MUP Srbije

macolom ubio suprugu i njene roditelje

NOVO ŠOK SAZNANJE! POLICIJA JOŠ SINOĆ DOBILA DOJAVU GDE SE GORAN KRIJE: Evo šta je odalo trostrukog ubicu iz Novog Sada!

Crna Hronika -

Goran Janković, trostruki ubica iz Novog Sada, koji je uhapšen danas posle trodnevne potrage, sam se odao policajcima.

Krio se najverovatnije u napuštenom brodu kod ulaza u Brodogradilište, u kanalu kod Ribarskog ostrva.

1 / 8 Foto: TANJUG/ JAROSLAV PAP/ bk

Policajci su još sinoć oko 23 časa dobili dojavu da se Janković nalazi blizu Ribarskog ostrva, od jedne Novosađanke, pa su cele noći patrolirali tim delom Limana 4.

1 / 9 Foto: Kurir/Slađana Stojanović

Potragu su intenzivnije obnovili jutros, a najverovatnije je njegovom hapšenju kumovala neopreznost - naime, lađari su dok je još bio mrak, videli upaljen televizor, a znaju da vlasnik tog broda ne običava da noći na brodu. Kad su ga pozvali, potvrdio im je da nije na brodu, pa je odmah obaveštena policija.

Ubio ženu, tasta i taštu macolom

Svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, ubio je tupim predmetom, tačnije macolom.

foto: Facebook

Da zločin bude još jeziviji, to je uradio pred Mirjaninom i njegovom maloletnom decom! Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Brat ubijene Mirjane i ujaka nesrećnih dečaka odmah je odjurio do kuće Pajića i zatekao krv i strahovit prizor. On je pozvao policiju koja je posle par minuta stigla na lice mesta.

Uhapšen u Novom Sadu

Kako je saopštio MUP Srbije, uhapšen je u Novom Sadu, posle neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track